Adela Popescu, mesaj neașteptat, la miez de noapte: "Am un gol în stomac". Are legătură cu Radu Vâlcan

Data publicării:

Adela Popescu le-a făcut o mărturisire fanilor pe rețelele de socializare. 

Adela Popescu este atât de îndrăgită de fanii ei, în primul rând, pentru naturalețea și pentru sinceritatea, pe care a arătat-o față de comunitatea sa, de-a lungul timpului. Vedeta formează o familie perfectă alături de Radu Vâlcan, cei doi având împreună și trei băieți de care sunt foarte mândri, chiar dacă nu le este ușor întotdeauna. În acest sens, îndrăgita prezentatoare a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care apare alături de soțul ei și de unul dintre băieți, pe care îl poartă încă în cărucior. Chiar dacă nu le este ușor să plece cu trei copii în vacanțe, cuplul celebru a demonstrat că se poate, cele mai frumoase amintiri venind tocmai din astfel de momente. 

"Vedeți voi, eu doar mă uit la imaginea asta și am un gol în stomac de fericire. Bate inima mai tare și mă simt motivată să fac, cumva, să mai trăiesc astfel de momente. Și, pentru că mi le doresc atât de mult, sunt sigură că vor veni. Ce vreau să va spun este că avem o imensă responsabilitate în a încerca să trăim frumos fieeecare clipă. Căci, fiecare clipă, transformată în amintire, reprezintă motor și combustibil pentru următoarea. Și, uite așa, clipa fericită, lângă clipă fericită, o pui de o viață frumoasă pe acest pământ. Eu zic că merită puțină strădanie, nu?", a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu, incompatibilă cu Radu Vâlcan. Astrolog: „Câtă vreme el face ce vrea...

Cum arată căsnicia celor doi

Deși au aproximativ 12 ani de când sunt împreună, celebrul cuplu se iubește la fel de mult ca în prima zi, rodul dragostei lor fiind reprezentat prin cei trei copii. Totuși, chiar dacă se înțeleg de minune, aceștia recunosc faptul că micile certuri și momentele tensionate nu i-au depășit nici pe ei. Cei doi parteneri au știut totuși să le gestioneze cum trebuie, iar faptul că se cunosc atât de bine i-a ajutat extrem de mult, spune Radu Vâlcan.

"Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

"Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel.", a adăugat și Radu Vâlcan.

Adela Popescu, gestul neobișnuit pe care l-a făcut la nunta sa. Vedeta a recunoscut: Nu am mai zis până acum

Comunicarea, secretul relației dintre cei doi

Adela Popescu mărturisește chiar și faptul că a devenit o persoană mult mai selectivă cu grupul de prieteni, întrucât soțul ei este ceva mai introvertit. Frumoasa prezentatoarea nu a luat acest lucru ca pe un sacrificiu, ci ca pe un fapt normal, făcut în binele familiei.

"Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre. Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră.", a mai dezvăluit Adela Popescu.

Radu Vâlcan descrie atmosfera din familia sa: Fiecare zi este o provocare. Este haos

"Telefoanele noastre sunt la comun"

Radu Vâlcan a dezvăluit faptul că gelozia nu prea a fost prezentă în relația lor, care este extrem de transparentă.

"Niciodată nu am fost provocat din punctul ăsta de vedere. Poate că gelozia are rolul și însemnătate firești într-o relație, cât timp totul este constructiv. Telefoanele noastre sunt la comun. În sensul că ne știm parolele reciproc. N-avem nimic de ascuns. Avem grijă să le schimbăm doar în momentul în care le învaţă şi copiii.", a mai dezvăluit prezentatorul de la Antena 1.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel