Radu Vâlcan descrie atmosfera din familia sa: Fiecare zi este o provocare. Este haos

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Radu Vâlcan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Radu Vâlcan, Instagram

Radu Vâlcan a vorbit despre familia sa, dar și despre relația pe care o are cu Adela Popescu.

Adela Popesu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, bucurându-se de o familie minunată, la care ambii visau de foarte mult timp. Între cei doi au existat și perioade în care au stat despărțiți mai mult timp, din cauza faptului că prezentatorul a fost plecat în Thailanda, unde se filmează emisiunea de pe Antena 1, despre care Radu Vâlcan spune că are un mare succes. Chiar dacă uneori știe că ar fi putut să facă lucrurile mai bine în cadrul show-lui, acesta explică faptul că emoțiile momentului sunt de neexplicat.

„Ma bucur când văd oameni în jurul meu curioși, nerăbdători să înceapă episodul următor. Asta este satisfacția supremă. Evident că mă uit și îmi dau seama că aș fi putut să formulez altfel o întrebare, o abordare diferită a unei situații, însă una e să judeci totul la rece, din confortul fotoliului tău de acasă şi alta să trăiești evenimentele la intensitate maximă, din mijlocul lor.”, a declarat Radu Vâlcan pentru Playtech.

Întrebat dacă Adela, soția sa, vine cu remarci în cazul prestațiilor sale, acesta a răspuns afirmativ.

„Sigur, mereu. Și, în ea am cea mai mare încredere, o cred pe cuvânt.”, a mai spus prezentatoru.

Cum arată o zi din viața celebrului cuplu

Radu Vâlcan a povestit și despre momentele în doi, pe care cuplul reușește să și le mai ia, după ce cei mici se pun la somn. Totuși, chiar dacă prezentatorul TV recunoaște faptul că atmosfera din familia sa este reprezentată de haos, acesta spune că și-au dorit amândoi foarte mult ca acest lucru să se întâmple și sunt foarte fericiți cu familia lor. 

„Fiecare zi este o provocare. Câteodată stăm la un pahar cu vin seara, când copiii dorm, și ne dăm seama în ce moment suntem. Și sunt mândru de noi. Suntem familia pe care ne-am dorit-o.

Cred că suntem compleți. Cred. Și, să mai adaug ceva la prima întrebare: este haos, cu ajutor sau fără, dar un haos frumos.”, a mărturisit prezentatorul TV pentru aceeași sursă.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul. Primele imagini de la petrecere



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel