Adela Popescu, filmul nașterii celui de-al treilea copil: "Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu a povestit toate detaliile de la nașterea celui de-al treilea copil. Emoțiile prin care a trecut proaspăta mămică sunt uriașe. 

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu câteva zile. 

Vedeta a împărtășit cu fanii emoțiile prin care a trecut în noaptea în care a născut și a dezvăluit și amănunte mai puțin cunoscute ale greutăților prin care trec femeile adunci când aduc pe lume un copil.


A fost a treia oară când vedeta a născut natural, însă emoțiile au fost la fel de mari ca și la primii copii, iar durerea, de neimaginat.

 

"Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei. După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100% deci, după experiențele trecute, urma expulzia. Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

Vedeta povestește că a reușit să își găsească forța de a împinge, neavând altă soluție. În ciuda durerilor, fericirea întâlnirii cu micuțul ei a umbrit greul prin care trecea.

Adela Popescu, o mămică ocupată. Cum e viața cu trei copii: „O să fie câteva zile de chin și țipete”

"Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă. Nu mai aveam nicio variantă, era one way. Tot ce puteam face era să împing cu toată ființa mea, triplând durerea ce mi-e peste putință să o descriu. Anca și moașa mea, Geta Florea, au hotărât să mă dea jos de pe masă și să schimb poziția, continuând să împingând. Bebelușul începea să coboare. Eu mă rugam și urlam la toți Dumnezeii, sperând să îmi curme mai repede suferința, aducându-mi copilul cu bine pe lume. Din momentul acela, în câteva minute l-am auzit… Nu mai știu ce am zis, ce am simțit, ce am exclamat. Îmi amintesc doar că îl mângâiam și spuneam . Am înțeles atunci de ce cobora atât de greu, avea cordonul ombilical foarte scurt. Și era și mare: 3,620 kg. Cu toate astea, travaliul meu se poate numi unul scurt, adică de nici 4 ore. După ce Anca a rezolvat tot ce era de rezolvat îmi amintesc că am rămas un moment singură în sala de nașteri și brusc am început să plâng. În hohote. Și nu m-am putut opri nici când am ajuns în salon. Nu mă puteam opri”, a mai spus fosta prezentatoare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

 

 

Adela Popescu, naștere cu peripeții. Cum a reacționat Radu Vâlcan când a actrița a început să aibă contracții: „Până la urmă, copilul a ieșit victorios”

Prezentatoarea TV a povestit că din săptămâna 37 de sarcină aștepta să nască în orice moment, emoțiile copleșind-o pe aceasta.

„Deja din săptămâna 37, în fiecare noapte, îmi imaginam că e ultima în formula aceea și îi pupam pe băieți, și mă rugam, și îmi imaginam, și construiam scenarii și voiam să se oprească puțin timpul în loc, realizând cât de valoroasă și rara e liniștea pe care încă o trăiam. E drept că din săptămâna 37 mă simțeam diferit. Parcă aveam contracții mai des, nu puteam să respir, apăruseră insomniile, și în plus știam că e posibil ca lucrurile să se precipite fiind vorba de a treia naștere”, a scris Adela Popescu, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Adela Popescu, pusă la dietă de bunica lui Radu Vâlcan. Ce i-a pregătit femeia: ”Mănânc pe ascuns”

 

Care a fost cea mai mare teamă a lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a mărtusiti că soțul ei se temea ca nașterea să nu se producă în drum spre spital, iar el să fie nevoit să acționeze asupra situației.

„Dacă la primele două aveam o nerăbdare combinată cu entuziasm, de data asta eram doar speriată. Aveam certitudinea că va fi greu, dar si siguranță că se va sfârși cu bine. Dar binele asta ca punct final stiam ca avea sa vina dupa multa durere. Travaliul. Așa că tot ce puteam face era să mă rog sa am un travaliu scurt si sa se intample totul cat mai repede. Dar nu atât de repede cat sa îmi pun soțul în dificultate prin mașina în drum spre maternitate-acesta a fost coșmarul lui cel mai mare, sa nu fie el nevoit să îmi taie cordonul ombilical.”, a mai mărturisit vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel