Adela Popescu, pusă la dietă de bunica lui Radu Vâlcan. Ce i-a pregătit femeia: ”Mănânc pe ascuns”

Data publicării:

Adela Popescu este pregătită să revina la formele perfecte, după ce a dat naștere celui de-al treilea copil. Bunica lui Radu Vâlcan are grijă ca vedeta să aibă o masă sănătoasă și slabă în calorii.

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită. Vedeta a dat naștere celui de-al treilea copil și este în culmea fericirii. Deși a acumulat câteva kilograme pe perioada sarcinii, prezentatoarea TV este pregătită să revină la forma corpului de altădată.

După primele două nașteri, Adela Popescu și-a revenit extrem de repede, ajungând să dea clasă puștoaicelor de 19 ani. Acest lucru vrea să îl repede și de data aceasta, însă nu singură, ci cu ajutorul bunicii lui Radu Vâlcan. Inițial, femeia a vrut să o răsfețe pe soția nepotului său, însă văzând că aceasta vrea să slăbească i-a pregătit o mâncare sănătoasă și slabă în calorii.

La vederea micului dejun, Adela Popescu i-a recunoscut bunicii, însă a recunoscut că încă se gândește la desertul cu ness pe care aceasta i l-a promis. Totodată, vedeta a mărturisit că dacă bunica îi va da să mănânce asemenea preparate, se va simți nevoită să mănânce pe ascuns.

”Cât eram în spital m-a sunat bunica lui Radu și printre altele mi-a spus că a vrut să-mi facă rulada mea preferată cu ness, dar că Radu i-a spus să nu că eu vreau să slăbesc. În dimineața asta mi-a făcut această recomandare de mic dejun. Vă spun, se îngroașă gluma. O să mănânc pe ascuns”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginii cu meniul pregătit pentru dieta ce urmează să fie ținută.

 

Citește și: Adela Popescu, toate detaliile legate de sarcină. Vedeta le-a povestit fanilor întreaga experiență: "Tot ce puteam face era să mă rog"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel