Gina Pistol, despre viața de mămică. Cum se descurcă prezentatoarea TV cu micuța Josephine: ”Mă declar fericită”

Data publicării:

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Prezentatoarea TV le-a povestit și fanilor cum se descurcă în rolul de mămică.

Gina Pistol radiază de fericire de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Deși este extrem de ocupată și toată atenția ei este îndrpetată asupra bebelușului, frumoasa mămică își face timp și pentru rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că bebelușul nu îi dă mari bătăi de cap și că uneori are timp să se bucure și de micile plăceri sau necesități ale vieții: cum ar fi un somn destul de bun și o baie fierbinte.

Mai mult decât atât, frumoasa mămică a menționat că a reușit să se odihnească și să-și facă liniștită tabieturile.

”Fața mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate. Am și părul spălat. Ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. De ce am specificat că am părul spălăt, pentru că acum nu mai pot să-l spăl spontan. Să zic că fac duș și să splă și părul așa. Nu, acum trebuie să fac programare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, vizibil împlinită de ceea ce trăiește acum, sentiment pe care îl trăiește și artistul care se declară în culmea fericirii de când este tată.

Citește și: Gina Pistol, imagine inedită cu Josephine. Cum a îmbrăcat-o prezentatoarea TV pe fiica ei și a lui Smiley



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel