Adda, semnal de alarmă pentru adolescente. Ce a observat artista la concertele sale: „Noi greșim. Le arătăm o lume editată și falsă”

Sursa foto: Adda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, Instagram

Adda a transmis un mesaj extrem de sincer pe rețelele de socializare, acolo unde îndeamnă tinerii, dar în special tinerele, să nu-și mai editeze pozele și să se iubească așa cum sunt.

Adda a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, acolo unde a ridicat una dintre problemele cu care se confruntă societatea actuală, când vine vorba de adolescenți. După concertele pe care le susține în întreaga țară, artista se oprește mereu la final să se fotografiază cu fanii săi, unde a observat faptul că tinerele în mod special își acoperă față cu diferite emoji-uri. Extrem de sinceră și de transparentă, așa cum a arătat întotdeauna că este, Adda a ținut să știe care este motivul din spatele acestei decizii, iar ceea ce a aflat a făcut-o pe artistă să conștientizeze gravitatea situației în care adolescenții, în principiu, se află.

„De mult voiam să abordez subiectul asta pentru că se întâmplă la fiecare concert. Cel mai des la fete văd asta. Facem poze direct cu filtre în care au față acoperită sau și-o acoperă ulterior și postează așa. Pe o fată am întrebat-o odată de ce face asta. Și mi-a răspuns “Nu sunt frumoasă!”. Era foarte frumoasă! Și mi-a rupt inima. Și apoi, înainte să-i țin prelegerea aferentă, mi-am dat seama că noi greșim.”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

VEZI și: „M-am dus să cânt, ca să fie lapte praf”. Adda, mesaj tulburător, la 7 ani de la nuntă. Prin ce greutăți a trecut artista

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Adda dă vina pe persoanele publice

Toată vina este a persoanelor publice, spune Adda, care mărturisește faptul că vedetele îi editează excesiv pozele. În acest sens, tinerii se văd urâți și extrem de complexați, chiar dacă nici realitatea persoanelor publice nu este roz. Solista recunoaște, la rândul său, că a încetat să mai folosească o aplicație extrem de recunoscută de modificat poze, doar pentru că o făcea să fie perfectă și începuse să aibă și ea probleme cu felul în care arată.

„Noi ăștia publici. Noi ăștia “perfecții” lumii. Că le arătăm o lume editată și falsă. Nimeni nu este perfect. Și 90% din ce este pe online este editat. Și eu îmi edităm mai demult pozele. Și acum o fac, dar nu mai folosesc acea aplicație. Pentru că folosindu-l, am început să nu mă mai plac. Și am zis…ok, asta nu e bine. Pentru sănătatea mea sufletească și mentală.”, a continuat artista.

Citește și: Adda, diagnosticată cu boala Lyme, își dorește să devină mamă pentru a doua oară: „Îmi doresc o fetiță, brunetă, cu ochii verzi,” 

Artista, criticată pentru că pozează natural

Adda a început de o vreme să promoveze naturalețea în mediul online, moment în care a fost „lovită” din plin de diferiți internauți. Faptul că oamenii nu mai sunt obișnuiți să vadă fețe fără filtru este o problemă, consideră artista, care își îndeamnă toate fetele și femeile din comunitate să se iubească cu toate imperfecțiunilor lor.

„Mi se spune des. “De ce te postezi ciufulită sau nemachiată?!” , “Tu trebuie să fii perfectă!”. Nu. Nu trebuie să fiu perfectă. Și nici nu o să fiu. Tot ce pot să fac este să mă iubesc așa cum sunt. Și să radiez iubire. Pentru că iubirea înseamnă frumusețe. Și frumusețea e subiectivă. Și s-a găsit unu în lumea asta care să mă placă așa cum m-a lăsat natură. Și m-a luat de nevasta. Iubiți-va, fetelor. Cu coșuri, celulită, vergeturi. Cu riduri, alunițe, cicatrici. Toate aceste “accesorii” spun povești despre noi. În special povești despre curaj. Și hai să fim mai bune, noi fetele, mai ales, una cu cealaltă. Că prea ne lovim, ne comparăm și uităm ce înseamnă respectul și empatia.”, a mai scris ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 aug 2023, 09:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience