„M-am dus să cânt, ca să fie lapte praf”. Adda, mesaj tulburător, la 7 ani de la nuntă. Prin ce greutăți a trecut artista

Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda și Cătălin Rizea au împlinit 7 ani din momentul în care au spus „Da” în fața Domnului. Anul acesta, artista spune că nu vrea să sărbătorească cu baloane și confetii, ci vrea să rememoreze realitatea dură pe care o trăia în acele momente, la vârsta de 24 de ani, fiind însărcinată, dar și speriată de cum se va descurca cu toate responsabilitățile. 

Adda a postat pe rețelele de socializare un mesaj tulburător. Ceea ce se voia a fi o aniversare a nunții, s-a transformat într-un moment de cinste pentru femeia care a fost și cea care a devenit. Adda avea 24 de ani atunci când a mers în fața altarului alături de Cătălin Rizea. Era însărcinată, speriată, cu o mulțime de gânduri și frici. Artista povestește cum își schimba bebelușul înainte de a urca pe scenă și cum nu putea renunța la muncă, din cauza problemelor financiare. 

„7 ani de la nuntă. Nu o să umflu baloane și nu o să dau cu confetii. Vreau doar prin această postare să cinstesc femeia. În special femeia căsătorită. Femeia care a jurat în față lui Dumnezeu să se dedice familiei. Și să mă cinstesc pe mine! Care am jurat să mă dedic trup și suflet. Aveam 24 de ani, iar în pântecul meu era Alexutu, care dădea din picioare de-mi rupea ficații și vezica. 

Eram speriată că un copil și nu știam ce implică nici căsnicia și nici ce înseamnă să fii mama. Știam doar că iubesc din tot sufletul și îmi doream să fiu bine și să fac bine. Am aflat apoi că viață de familie este un carusel. Îmi venea să fug în lume uneori și să urlu în pădure cu lupii, dar nu am avut de ales decât să rămân și să repar tot ce se strică. Să o iau din nou și din nou de la capăt. Din iubire și pentru iubire. Să fii mama, artist, nevasta. Iubita, amanta și menajeră. Să fii sexy, business și creativă. Să pui hainele la dungă și în degrade în șifonier și să faci și versuri pe care să le cânte toată țară e o provocare. 

Țin minte, înainte de un concert, când era Alex de câteva luni, m-am ambiționat să-i schimb eu pampersul și a făcut pipi pe mine. Mă simțeam vinovată că sunt o mama rea. Că am început concertele la 3 săptămâni după ce am născut. Unii mi-au zis că sunt o mama denaturată. Dar portofelul în care mai erau doar 200 de lei îmi zicea: trebuie lapte praf! Așa că m-am dus să cant, cu pipi în par. Că să fie lapte praf. Să fie bine. Să fie familia bine.
Așa că această postare e pentru voi, femeile din aceeași barcă cu mine. Care sunteți pentru familie! Care nu aveți cea mai șmecheră geantă dar aveți un aragaz super. Și un frigider șmecher. Și o casă în care miroase a iubire! Ar trebui să bem toate un pahar de vin, împreună. Să ne îmbătăm și să ne dăm câte o medalie! Că o merităm!”, a transmis Adda pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 30 iul 2023, 09:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience