Adda scrie o carte despre dramele prin care a trecut: „Las surpriza să mai aștepte”

Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda scrie o carte despre suferințele prin care a trecut.

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 


Acesta este doar o parte din calvarul trăit de artistă. Adda vrea să scrie o carte despre trăirile ei. 

"Urmează să lansez cartea anul acesta în toamnă, încă scriu la ea, am scris o parte din ea și o să las surpriza să mai aștepte. Urmează acum să lansez piesă nouă și albumul în format fizic. Vara aceasta am foarte multe proiecte, sunt pusă pe treabă. Momentan nu m-am gândit să colaborez cu vreun artist, de obicei colaborările pe care le-am avut s-au cerut singure, adică am făcut piesa în studio și am zis și chiar așa a fost, pentru că s-a potrivit mănușă.", a dezvăluit Adda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Adda a avut nevoie de viză de flotant ca să se poată căsători și a făcut ceremonia de două ori: “Ca la noi, la nimeni”

ADDA: Majoritatea femeilor sunt bipolare, eu sunt tripolară.

Adda a trecut prin clipe cumplite, când a aflat faptul că suferă de boala Lyme. Treptat, artista a început să se obișnuiască cu acest gând și, spune ea, a început să se bucure mai mult de lucrurile din jurul ei. Boala nu a împiedicat-o însă pe cântăreață să-și continuie cariera, chiar dacă are un tratament mai greu de urmat. Pe lângă albumul muzical, pe care abia la scos, Adda se pregătește să lanseze o carte, la finalul acestui an.

"Lucrez la o carte-jurnal, care se numește "Cele trei Adda". Majoritatea femeilor sunt bipolare, eu sunt tripolară. Adică, în mine este și Ada, cu un d, Alexandra, că mă cheamă și așa. Ada cu un d este sensibilă, romantică incurabilă și cea care iubește pe toată lumea și vrea să fie pace în lume, Alexandra a fost la Asia Express , ea e războinica lumii, care-i bate pe toți și Adda, cu doi de d, artistul, funcționează doar dacă Ada și Alexandra se înțeleg, dacă cele două sunt în conflict, Adda suferă. E o nebunie și abia aștept să iasă și cartea. Anul acesta, la final, va ieși. Cu cartea s-a întâmplat din greșeală cumva. Am început să scriu ceea ce simt.. a fost o terapie și este pentru mine, acest lucru. Am început să postez, m-am eliberat în mediul online și a bubuit. Lumea a reacționat foarte bine și oamenii mi-au zis "Scrie o carte" și mi s-a aprins beculețul. Eu nu mă consider scriitoare, eu pur și simplu îmi scriu trăirile, sentimentele și mă bucur că oamenii rezonează.", a spus Adda, în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de pe Antena 1.

Adda, veste SURPRINZĂTOARE pentru fani. Artista revine pe scenă după ce a fost diagnosticată cu borelioză: "Îmi înving teama..."

"Dacă nu țineam acel regim, eu nu mai eram aici"


Adda a urmat un tratament greșit timp de un an și jumătate. Acest lucru a salvat-o însă de la moarte, spune ea, pentru că regimul care i-a fost recomandat atunci, a ajutat-o să țină sub control boala Lyme.

"Nu m-am tratat total greși în acel an jumătate în care nu știam ce am. Regimul alimentar m-a ajutat foarte mult. Faptul că am scos anumite alimente, care hrănesc ce am eu de fapt în organism, m-a ajutat să țin totul sub control și să nu ajung mai grav. Dacă eu nu țineam acel regim strict și nu luam vitamine, suplimente, eu acum nu eram aici, pe canapea. Era grav. Eu am presimțit cumva ce am, am fost la mulți doctori și am întrebat de boala Lyme. Mi s-a spus atunci că sunt nebună și să mă duc la psiholog, am fost și-acolo și mi-a zis să nu mai merg, pentru că-mi ia banii deagaba, eu eram ok. Mi-am dat seama despre ce este vorba, când mi-a paralizat piciorul, nu mai puteam să-l ridic. M-am testat, a ieșit pozitiv. Am început tratamentul, urmează 2 ani de zile de tratament. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur mai mult de lucruri.", a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 08 iun 2022, 09:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience