Adda, veste SURPRINZĂTOARE pentru fani. Artista revine pe scenă după ce a fost diagnosticată cu borelioză: "Îmi înving teama..."

Data publicării:
Sursa foto: Adda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, instagram

Adda revine pe scenă după ce a fost diagnosticată cu borelioză. 

Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

După ce a aflat diagnosticul medicilor, Adda a fost nevoită să urmeze un tratament care impune 26 de pastile pe zi. Astfel, vedeta a decis să ia o pauză și să se retragă din lumina reflectoarelor. 

Adda revine pe scenă!

Acum, Adda le-a dat o veste neașteptată fanilor. Artista a anunțat pe rețelele de socializare că este pregătită să urce din nou pe scenă. 

”Bucuroasa sa va spun ca sunt in studio dupa cateva luni de pauza. Imi inving teama de oameni, anxietatea si frica ca nu voi mai putea da totul la maxim. Ca voi fi judecata daca uit cuvinte sau daca voi face ceva gresit'.

Bucuroasa ca am rabdare cu mine si ca am din nou idei si planuri pe care, in curand, le voi pune in practica. Imi sare inima din piept ca incep concertele si ca voi filma clip nou. Recunoscatoare pentru oamenii care au ramas si pentru cei care au plecat. Cam atat despre mine.”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Ce progrese a făcut artista în lupta cu borelioza

„Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liberi prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor: pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi, depinde și de tipul Borelliei', a spus ea pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel