Adda a avut nevoie de viză de flotant ca să se poată căsători și a făcut ceremonia de două ori: “Ca la noi, la nimeni”

Data publicării:

Adda a povestit cum a ajuns să se cunune de două ori, totul de dragul locației de vis pe care o alesese pentru nunta sa. 

Astăzi se împlinesc 6 ani de când Adda și Cătălin Rizea au spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă. Multă lume știe însă că 28 mai ar fi data nunții, și nici ei nu greșesc, spune artista, care a povestit cum a ajuns să facă ceremonia de două ori. Mai exact, artista s-a căsătorit oficial pe 26 mai, pe fugă, urmând ca pe 28 mai să se căsătorească și în fața prietenilor, dar de data aceasta doar ca o formalitate. 

 

Adda, declarație de dragoste emoționantă pentru Cătălin Rizea: „Dacă vreodată îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri”

„Well, am mai zis “ca la noi, la nimeni” de atâtea ori. Am decis în 2016, să facem cununia civilă în Târgu Mureș. Am căutat o locație care ne-a plăcut dar era în afară orașului. Ca să ne putem căsători civil acolo, a trebuit să-mi fac flotant. Cununia cu toată familia era programată pe 28 Mai, însă noi a trebuit să ne căsătorim mai devreme pentru că nu ne lăsau să scoatem actele oficiale din primărie. Pe 28 urma doar să fake-uim. 

 

Vezi și: Cum s-au cunoscut ADDA și Cătălin Rizea: Eram semi beată, după un concert

Așa că, ne-au chemat pe 26. În drum spre primărie a plouat cu gheață. Eram în mașină: eu, Cătă și mama în spate care zicea întruna “vaaai! Dacă plouă poimâine?!”. Ne așteptau acolo 3 prieteni. Tată se învoise de la muncă și era pe drum. Am ajuns, am fugit din parcare spre clădire și când am intrat eram toți fleașcă. Nici nu ne dădeam seama ce se întâmplă. În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi. Eu gravidă și cu toate stările posibile. Mi-a dat Alina, prietena mea, un buchet de flori. Arătăm superb, ceva de vis. În scurt timp, s-a adunat toată gașcă. Tata, în salopetă de la muncă, noi în trening, mama îmbrăcată frumos, la fel și prietenii noștri. Cu telefonul pe facetime, să vadă și mama lui Cătă. Doamna de la primărie, ofițerul de stare civilă, a băgat o casetă într-un casetofon și a început să se audă un bârâit puternic și piesă aferentă: TAAA TA TA TAAAA, TAAA TA TA TAAA. Râdeam că prostii toți. Zici că eram din bancurile cu Bulă. Am răspuns la întrebările întrebătoare în hohote de ras, apoi eu, in hohote de plâns. Nah, de la hormoni!  așa că: La mulți ani, baby! 6 ani! Love u! Pozele sunt de la cununia oficială”, a povestit Adda pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel