Adda, scoasă din sărite. Ce mesaj dur le-a transmis artista fanelor care au întrebat-o ce dietă ține

Data publicării:
Adda, sursa instagram
Descriere foto: Adda, sursa instagram

Adda a răbufnit, după ce a primit mai multe mesaje legate de dieta pe care a urmat-o.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se poate lăuda cu un număr impresionant de fani și pe rețelele de socializare. Artista i-a uimit pe toți, după ce a publicat mai multe fotografii în care le-a arătat acestora cât de mult a slăbit. Mai mult decât atât, aceasta chiar le-a povestit că trebuie să își schimbe întreaga garderobă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

De când a dat jos mai multe kilograme, Adda se fotografiază tot mai des cu noile forme de invidiat. Recent, în cadrul unui InstaStory,  blondina a răbufnit din cauza faptului că a primit numeroase mesaje despre dieta ținută și despre ce trucuri există pentru a topi kilogramele în plus. Supărată, artista  a avut o reacție neașteptată.

Andreea Tonciu, criză de nervi. Ce a deranjat-o pe brunetă: "Niște nesimțiți"

„Nu mă mai întrebați cum am slăbit. Vorbiți cu un nutriționist. Adoptați un stil de viață ehcilibrat și fiți sănătoase! Ăsta este scopul! Slăbitul vine la pachet! Asta cu slăbitul pentru iubit/soț/amant/cățel/pisică, nu am înțeles-o niciodată! Dacă vrei să faci ceva, fa-o pentru tine! Dacă el are burtă de la bere și pâine mâncată cu pâine, tu de ce îl iubești oricum???”, a fost reacția dură a îndrăgitei cântărețe, pe pagina sa de Instagram

Adda a slăbit după ce a ales să urmeze un regim alimentar sănătos, recomandat de un nutriționist, care o ajută în boala cu care se confruntă aceasta (dermografism). 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel