Andreea Tonciu, criză de nervi. Ce a deranjat-o pe brunetă: "Niște nesimțiți"

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a răbufnit, după ce mai mulți internauți au criticat-o din nu pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce mai mulți internauți au criticat-o pe brunetă pentru faptul că a editat o fotografie a fiicei sale, Rebecca. Mai exact, vedeta i-a pus un filtru pe față micuței, motiv pentru care fanii i-au adus mai multe reproșuri acesteia.

Bruneta i-a pus imediat la punct pe cei care au criticat-o și le-a adus mai multe jigniri.

 

“Am postat și eu o poză cu Rebi în care i-am pus un filtru și s-a întâmplat o mare nenorocire, pentru că p…., t…., f…., h…. comentează. Cum puteți, mă, să jigniți? Bă, nu vă e rușine? Nu vă e rușine de nesimțiți ce sunteți? R….. mintali ce sunteți. Cum vă permiteți voi să-mi jigniți copilul, care nu aveți ce face toată ziua și stați să dați comentarii. Niște nebuni, niște nesimțiți”, a spus Andreea Tonciu la InstaStory.

De asemenea, Andreea Tonciu a menționat faptul că are dreptul să posteze ce vrea pe conturile sale personale și nu o interesează părerea celor din jur.

“Și apropo, fac ce vreau cu copilul meu, postez cum vreau, da? Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil frumos și tare deștept și îi pun ce filtru vreau eu. Nu vă mai uitați la mine pe Instagram sau pe Facebook, pentru că-mi vine să vă vorbesc foarte urât. Sunteți niște nesimțiți ăștia care jigniți copiii!”, a încheiat bruneta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel