ADDA, diagnosticată cu o boală cruntă. Motivul pentru care a ascuns-o timp de 4 luni: „Lumea vorbește, batjocorește”

Data actualizării: | Data publicării:

Cântăreața Adda s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimele luni. Artista a slăbit foarte mult din cauza regimului strict pe care trebuie să îl țină, însă până de curând, a ținut secret diagnosticul primit de la medici. 

Adda a dezvăluit boala de care suferă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie în care se văd mai multe pete roșii pe spatele ei. 

 


”4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toata viata. Este o boala imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat.

Adda, probleme grave de sănătate: „Nu înțeleg de ce”. Ce a pățit vedeta

Dietă de vedetă. Adda, de nerecunoscut după ce a slăbit brusc: „Am descoperit care sunt alimentele potrivite”

Adda a ajuns la SPITAL. PROBLEME de sănătate: ”PLÂNG. O să mă USUC de tot”

 

 

Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic pentru ca lumea vorbește, batjocoreste și mai e categoria “care stie leacul suprem”. Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gand. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune!” a declarat artista pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel