Adda, de nerecunoscut. Artista a topit kilogramele: „NU țin cură de slăbire! Am Intoleranță”

Data actualizării: | Data publicării:

Adda a uimit internăuții cu noua imagine afișată. Vedeta a slăbit foarte mult, în urma problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Pentru Adda, ultimul an a fost unul al încercărilor.  Artista a fost diagnosticată cu dermografism și are mai multe alergii, motiv pentru care a fost nevoită să adopte o dietă specială dar și să ia mai multe tratamente medicamentoase. Vizibil, corpul vedetei s-a transformat total. A slabit foarte mult, iar spatele ei este plin de semne ale bolii.


După ce a postat câteva fotografii în care își dezvăluie noua siluetă, artista a fost asaltată de mesaje în care este întrebată ce dietă a ținut. Vedeta a lămurit situația încă o dată, spunând că nu a fost intenția ei de a slăbi, ci organismul său s-a transformat în urma regimului alimentar. 

„NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA - am intoleranță! Fără - GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul... tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a declarat artista la InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel