Adda, cu ochii în lacrimi. Cum a reușit să o emoționeze mama sa: "Ea era un altfel de copil, mult mai sensibil"

Data publicării:
Sursa foto: Adda și mama sa, captură TV/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Adda și mama sa, captură TV/ La Măruță

Adda a izbucnit în lacrimi, după ce mama sa i-a transmis un mesaj emoționant. 

Adda a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre cartea pe care a lansat-o recent. La un moment dat, mama artistei a intervenit în direct, iar aceasta s-a emoționat până la lacrimi. 

Mama Addei: "Ea era un altfel de copil, mult mai sensibil, mult mai empatic"

Mama artistei a recunoscut că a trăit emoții de nedescris încă de la primele rânduri și se bucură că fiica i a reușit să se elibereze de toate problemele și stările care au urmărit-o ani la rând. 

"M-a bucurat faptul că a reușit să scoată la lumină toate gândurile ei, gânduri care au urmărit-o ani întregi. Și că a reușit să se elibereze. Oricum, eu am învățat de la Adda multe, încă de când era mică. Ea era un altfel de copil, mult mai sensibil, mult mai empatic, ea simțea și recunoștea unii oameni ce eu nu i-am perceput. Dar ea a reușit să-i simtă. Și am învățat asta de la ea. Să știți că și părinții învață de la copii dacă vor, dacă sunt deschiși.", a declarat mama Addei, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

"Noi amândouă am învățat foarte multe lucruri în ultimii doi ani. Și chiar dacă eram apropiate -am fost toată viața foarte apropiate- acum zici că ne-am lipit cu totul și nu ne mai poate dezlipi nimic.", a spus Adda, cu ochii în lacrimi.

Adda, mărturii cutremurătoare despre lupta cu boala Lyme

Adda, bătută de iubit, în plină stradă: „Am mâncat câteva zile printr-un pai”

Pe lângă lupta grea cu boala Lyme, despre care a povestit în volum, artista a mai vorbit și despre alte experiențe nefericite. Printre acestea, Adda a scos la iveală o relație toxică prin care a trecut, în urmă cu mult timp, și care a afectat-o foarte mult, din punct de vedere emoțional.

 

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.'', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o recent.

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat”

Artista mărturisește că partenerul de la vremea aceea era extrem de agresiv, iar, dacă la început, acesta avea anumite tulburări comportamentale doar la nivel verbal, pe parcurs totul s-a transformat în ceva mult mai grav. Adda a ajuns să fie agresată în plină stradă, când cel care îi era jumătate pe atunci o amenința cu moartea, dacă va spune cuiva adevărul.

''Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant.

Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urat la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.

Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu “Iartă-mă!”, a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience