Adda a lansat astăzi prima sa carte: „M-am întors în întuneric”. Volumul conține cele mai grele momente și cele mai emoționante mărturisiri ale artistei

Data publicării:
Sursa foto: Adda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, Instagram

Adda a lansat pe 11 noiembrie cartea intitulată „Cele trei Adda”.

Adda a lansat oficial astăzi prima ei carte. „Cele trei Adda” este volumul în care artista și-a deschis sufletul și și-a arătat acea latură pe care nimeni nu a cunsocut-o până acum. Când problemele de sănătate au început să-i dea bătăi de cap, artista s-a refugiat în scris, care a fost cea mai bună formă de terapie la care aceasta a putut apela atunci. Fanii au fost foarte încântați de faptul că solista a împărtășit cu ei la vremea acea câteva paragrafe, încât și-au dorit mai mult. Adda le-a ascultat sfatul, iar din niște paragrafe creionate pe hârtie, artista a ajuns să scrie un întreg volum de gânduri și sentimente.

„S-a lansat oficial! 11.11. Voi sărbători ziua mea de doua ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai bună terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urmă tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot sa spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!”, au fost cuvintele scrise de Adda, pe Instagram.

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este o îndrăgită cântăreață de la noi din țară

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

 

„Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Adda ne spunea faptul că aceasta carte reflectă tot ceea ce ea a trăit și a simțit, din momentul în care a fost diagnosticată cu boala Lyme.

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Adda are două chisturi pe creier. Informații de ultimă oră despre starea artistei

 

Mai mult, chiar dacă este o carte ce trezește multe sentimente triste, artista ne-a spus faptul că volumul mai conține și câteva pasaje amuzante, care să redea un zâmbet pe buze cititorilor săi.

„Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare.”, ne-a mai dezvăluit îndrăgita artistă. 

Cum se simte artista în prezent

În prezent, Adda urmează o întreagă schemă de tratament, pentru o recuperare cât mai amplă. Artista ne-a dezvăluit faptul că nu este recuperată complet și încă resimte efectele negative ale acestei boli crunte. 

„Eu sunt în recuperare, încă nu sunt foarte bine, dar sunt bine. Am zile bune și zile rele, dar mergem înainte cu tupeu, nu avem ce să facem.”, ne-a mai spus Adda, vizibil optimistă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel