Adăugați o bucată de usturoi la șampon, în timpul dușului. Efect spectaculos!

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Usturoiul este unul dintre ingredientele esențiale în bucătărie și unul dintre cele mai bune căi de atac pentru rezolvarea unor probleme de frumusețe, știi? Are mai multe utilizări care îl fac o necesitate pentru orice rutină de îngrijire a pielii și a părului. 

Pentru a nu rata ocazia de a-l folosi, îți spunem cele cinci trucuri de frumusețe cu usturoi pe care nu le știai dar care îți vor schimba viața.

Păr lung? Cu usturoi este posibil! Părul va crește mai repede datorită acestui ingredient natural. Cum să obțineți efectul? Adăugați o mică bucată de cățel de usturoi la șampon în timpul dușului, masați și clătiți ca de obicei.

Ajută la eliminarea „piciorului sportivului”. Este eficient deoarece usturoiul are un nivel ridicat de componente antifungice care combate bacteriile și mâncărimea pe care o provoacă. Usturoiul este, de asemenea, recunoscut pentru că este un antiseptic natural. Frecați niște usturoi pe zona afectată  și clătiți cu apă caldă după 30 de minute.

Eliminați rugozitatea! Usturoiul vă ajută să vă restabiliți catifelarea: aveți nevoie de un cățel de usturoi și două linguri de ulei de măsline. Amestecați-le și aplicați pasta pe petele aspre de pe picior. Puneți un bandaj și lăsați-l să acționeze peste noapte. A doua zi dimineață îndepărtați cu apă călduță.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel