Adam Stavarache, previziuni numerologice pentru luna octombrie. Persoanele care nu trebuie să-și schimbe job-ul: „Nu vă aduce împlinire materială”

Data publicării:
Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea
Descriere foto: Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Adam Stavarache, numerolog, a dezvăluit cu ce schimbări vine a doua lună de toamnă.

Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit cu ce provocări și schimbări vine luna octombrie. Așadar, primele 10 zile fac ca lucrurile să se întâmple normal, spune acesta, motiv pentru care trebuie să ne lăsăm purtați de val și să acceptăm situațiile așa cum ne sunt date. Când vine vorba însă de planul profesional, numerologul anunță câștiguri financiare, dar și împlinire sufletească doar pentru cei care fac lucrurile din plăcere, și nu din obligație.
 
„Începem un Octombrie liniștiți până pe data de 10. Toate evenimentele până în această zi merg cu valul şi poţi simţi că nu poţi controla nimic. Fie că îţi consideri experienţa bună sau rea până în dată de 10, nu te agita absolut deloc deoarece, toate merg cum spuneam, cu valul. Acest val, te duce exact acolo unde este necesar să vezi lecţia şi să înveţi  să tragi concluzii corecte şi să te pregăteşti pentru schimbări radicale în această lună.

Toţi cei care încep în această lună un job în care nu au mai lucrat, ţin să specific, că le va aduce doar experienţă, dar nu împlinire. Împlinirea materială şi spirituală vine în această lună doar pentru cei care iubesc ceea ce fac şi celor care sunt determinaţi să devină cei mai buni în munca sau  hobby-urile pe care ei le practică.”, a scris numerologul Adam Stravanache, pe blogul personal.

Citește și: Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Motivul pentru care nu este recomandat să începi un nou job

Chiar dacă îți propui o schimbare profesională în acest moment, Adam Stavarache nu recomandă să îți schimbi acum locul de muncă, întrucât nu este cea mai favorabilă perioadă pentru așa ceva. În schimb, când vine vorba de viața personală, numerologul spune că lucrurile vor merge bine luna aceasta, atât pe plan familial, cât și sentimental. 

„Până pe data de 10 nu recomand să începeţi noi joburi, deoarece nu veţi sta mult acolo şi dacă veţi alege joburi pe care voi nu le-aţi experimentat până în acest moment, nu vă aduce împlinire sufletească şi nici împlinire materială, pur şi simplu mergeţi pe un val care vă duce către fundul oceanului prin pierdere de timp şi energie (...)

În planul relațiilor de familie sau strict emoţionale vor merge bine. Relaţia cu persoana iubită se poate îmbunătăți sau există o relaxare energetică şi comunicativă în cuplu.”, continuă acesta.

VEZI și: Ce sacrificii putem face în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot uita de propria persoană, fac sacrificii materiale de dragul tuturor”

„În această lună se iau cele mai mari decizii”

Mai mult, luna Octombrie este una prielnică și pentru conducătorii lumii, spune numerologul, care dezvăluie faptul că a doua lună de toamnă este cea în care se vor lua o mulțime de decizii importante. Nici antreprenorii nu sunt mai prejos, întrucât aceștia sunt încurajați să facă investițiile dorite, pe care poate până acum nu au avut tupeu să le pună în practică.

„În această lună se iau cele mai mari decizii mondiale şi de stat. Fiecare stat în această lună îşi planifică investițiile, cheltuielile şi obligațiile financiare faţă de poporul său. (...) La nivel mondial, luna aceasta se stabilesc reguli financiare pentru fiecare cetăţean şi pentru fiecare întreprindere. (...)

Recomand ca antreprenorii în această lună să investească în propria afacere mai mult decât în oricare lună a anului. Cei care trăiți o criza financiară în această lună, este important să vedeți foarte clar ce vă îndrumă Universul și unde greșiți”, mai spune el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel