Dieta lui Mircea Badea. Cum slăbești garantat

Data publicării:
Badea
Descriere foto: Badea

Mircea Badea are o idee pentru oamenii care vor să slăbească.

Mircea Badea a spus că nu mai poate cu subiectul dietelor. Nu mai vrea să audă de diete. El a venit cu o recomandare: cine vrea să slăbească să mănânce mai puțin și să se miște mai mult.

 

„Am auzit peste tot: ce alimente să mănânci ca să slăbești. Nu știu... Poate să mănânci mai puține alimente? Băi, frate, există o industrie întreagă legată de diete”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

 

„Mă excedează subiectul cu dietele. Subiectul acesta mă obosește. Zici că trimitem rachete pe lună. De ce îți trebuie diete? Nu este suficient să mănânci mai puțin? Mănâncă aceleași lucruri care îți plac, dar scade cantitatea. Mișcă-te un pic pe jos. Nu îți trebuie echipament pentru așa ceva. Frățioare, mergi până la colț și înapoi. Du-te și mai du gunoiul o dată, de exemplu. Mergi până la ghenă și înapoi de două ori. Și mănâncă mai puțin”, a zis Mircea Badea.

 

Românii sunt interesați de diete

 

CURS a lansat primul sondaj național privind starea de sănătate a românilor, iar rezultatele au arătat așa: 27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme.

 

Lumea este interesată de diete din mai multe motive. Oamenii sunt interesați de diete pentru că sunt conștienți de legătura dintre alimentație și sănătate. Dieta poate juca un rol important în prevenirea și tratarea unor afecțiuni precum obezitatea, diabetul, bolile de inimă și multe altele. Mulți oameni doresc să își îmbunătățească aspectul fizic prin pierderea în greutate sau prin obținerea unui corp tonifiat. Dieta joacă un rol crucial în atingerea acestor obiective. Dieta poate fi influențată de trenduri sociale și culturale. Anumite diete devin populare din motive precum promovarea unui mod de viață sănătos, conștientizarea impactului asupra mediului înconjurător sau urmarea unui model de alimentație specific unei culturi sau subculturii.

Nu toată lumea poate slăbi dacă nu mai mănâncă. Mulți au nevoie de diete pentru că altfel, din varii motive, nu reușesc să piardă în greutate. Sunt oameni care sunt motivați doar de diete pentru a slăbi.

 

VEZI ȘI: Medicul Monica Pop a desființat o dietă. A urmat și ea ceva similar: După 9 zile eram în prag de accident vascular:

https://www.spectacola.ro/medicul-monica-pop-a-desfiintat-o-dieta-a-urmat-si-ea-ceva-similar-dupa-9-zile-eram-in-prag-de-accident-vascular_37304.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel