Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit la vârsta de 35 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier

Data publicării:

Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit la vârsta de 35 de ani, după ce în urmă cu şase ani fusese diagnosticat cu cancer la creier.

Johnny Ruffo şi-a făcut prima apariţie în rolul personajului Chris Harrington în popularul serial australian "Home And Away" în 2013, la doi ani după ce a participat la finala X Factor Australia. Actorul a părăsit această lume "înconjurat de iubita lui, Tahnee, şi de familie", adaugă anunţul, care-l descrie pe Ruffo drept un om foarte talentat şi fermecător. În august 2017, Ruffo a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la creier şi a început să urmeze un "tratament agresiv" împotriva acestuia, relatează Agerpres. 

Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit la vârsta de 35 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier

Regretatul artist și-a petrecut ultima perioadă din viață internat într-un spital, acolo unde a sperat până în ultima clipă ca va învinge boala nemiloasă. Din nefericire, acesta s-a stins din viață, la doar 35 de ani, lăsând în urma sa multă durere și suferință. 

Ce mesaj a apărut pe contul lui de Facebook

„Cu durere în suflet, astăzi a trebuit să ne luăm rămas bun de la iubitul nostru Johnny. Înconjurat de partenera sa Tahnee și de familie, Johnny a plecat liniștit, cu sprijinul unor asistente și medici incredibili.A fost un băiat foarte talentat, fermecător și uneori obraznic. Johnny era foarte hotărât și avea o voință puternică. A luptat până la capăt și a luptat cât a putut de mult. Un suflet atât de frumos, cu atât de multe de dăruit. Cu toții te iubim Johnny și ne vom aminti de tine pentru toată bucuria pe care ai adus-o în viețile noastre. Odihnește-te liniștit', este mesajul postat pe contul oficial de Facebook al regretatului artist.

„Odihnește-te în pace, Johnny. Atât de trist să aud acest lucru. Dragoste pentru partenera sa. Dragoste și respect pentru toată familia sa. Îmi voi aminti mereu de tine.' / „Cea mai tristă zi pentru noi toți, dar mai ales pentru familia iubitoare a lui Johnny. Trimit de dragoste și condoleanțe.'/„M-am gândit la tine acum două zile, omule. Azi am citit asta. Către familia iubitoare și prietenii buni: vă trimit condoleanțe tuturor. Odihnește-te în pace, Johnny.'/„Sunt cu inima frântă pentru Johnny și familie. Partenerul meu a fost diagnosticat în același timp și ne-a părăsit acum doi ani. Este un moment foarte greu și trist pentru toți. Dormi liniștit, Johnny.'/„Îmi pare atât de rău. Ai luptat atât de mult, războinic minunat. Fie ca tu să strălucești acolo sus așa cum ai strălucit aici pe pământ. Dragoste și putere familiei și prietenilor tăi. Odihnește-te în pace, Johnny.', sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Vlad Ciurea dezvăluie alimentul banal care ne face mai deștepți. Ne ajută și la o bună memorie: „Celula nervoasă va fi extrem de mulțumită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel