Actorul Darren Kent din serialul Game of Thrones a murit. A fost răpus de o boală rară, la doar de 39 de ani: „Dragul nostru prieten a încetat din viață”

Data publicării:
Sursa foto: Darren Kent, captură YouTube/ New York Post
Descriere foto: Sursa foto: Darren Kent, captură YouTube/ New York Post

Actorul Darren Kent, din serialul Game of Thrones, a murit după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. El avea doar 39 de ani.

Actorul Darren Kent s-a stins din viață după o luptă lungă cu o coală rară. Agenția sa a confirmat marți decesul său într-o declarație.

"Cu profundă tristețe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten și client Darren Kent s-a stins din viață în liniște vineri. Părinții și cel mai bun prieten al său îi sunt alături", se arată în declarație. "Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia sa în aceste momente dificile. RIP prietenul meu", relatează People.

Actorul Darren Kent din serialul Game of Thrones a murit

Samantha Dodd, de la Carey Dodd Associates, a confirmat pentru CNN că Kent avea 39 de ani în momentul morții sale. Dodd nu a oferit o cauză a morții.

Deși este cel mai bine cunoscut pentru că a jucat rolul unui căprar din Slavers Bay într-un episod din serialul dramatic de succes al HBO Game of Thrones, actorul născut în Essex, Anglia, a apărut și în longevivul serial britanic EastEnders și în filmul din 2012 Albă ca Zăpada și Vânătorul. Printre alte credite ale sale se numără Marshal's Law, adaptarea BBC a filmului Les Misérables, Bloody Cuts, Shameless și Community.

Primul său rol important a fost în filmul horror Mirrors din 2008. Cel mai recent, a interpretat un cadavru reanimat în filmul Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, care a fost lansat pe 31 martie.

Kent a câștigat un trofeu pentru cel mai bun actor la premiile Van D'or Independent Film Awards 2012 pentru rolul său din scurtmetrajul Sunny Boy. De asemenea, a regizat și a produs alte câteva scurtmetraje, inclusiv Rogue Trader din 2019 și You Know Me din 2021, pentru care a obținut un premiu January Award.

Actorul avea mari probleme de sănătate

Kent s-a confruntat cu mai multe probleme cronice de sănătate, inclusiv artrită, osteoporoză și o afecțiune rară a pielii. În Sunny Boy, Kent s-a inspirat din experiența sa personală și a portretizat un băiat cu o afecțiune rară a pielii care îl împiedică să stea la soare.

Potrivit BBC, Kent a fost un patron al Equal People Performing Arts, o organizație non-profit care promovează incluziunea în artele spectacolului. Colegul său de patronat Lee Mead a postat un omagiu pentru regretatul său prieten pe X, numindu-l pe Kent "o ființă umană uimitoare".

"Întotdeauna dăruind din timpul său oamenilor și întotdeauna atât de pozitiv. Un actor bun și el și a realizat atât de multe. O veste atât de sfâșietoare", a adăugat Mead.
Regizoarea și scenarista Jane Gull, care a lucrat cu Kent la filmul "Love Without Walls" din 2023, care a câștigat un premiu național de film, a adus, de asemenea, un omagiu pe X, împărtășind o serie de fotografii cu regretatul actor pe ecran.

"Ce privilegiu a fost să fiu prietenul tău și să lucrăm împreună la atât de multe proiecte de-a lungul anilor", a scris ea. "Viața nu va mai fi la fel fără tine. Îmi vei lipsi foarte mult".

Citește și: Rona Hartner, necaz neașteptat în plină luptă cu cancerul. Artista este în doliu: „A închis ochișorii și a plecat”

„Am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună”. Dieta lui Fuego. Artistul topește kilogramele fără prea mult efort

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel