Aceste alimente topesc grăsimea și elimină celulita! Mario Popescu: „Putem să le consumăm fără probleme în fiecare zi”

Data publicării:
Mario Popescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Mario Popescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Mario Popescu a dezvăluit alimentele pe care trebuie neapărat să le introduci în fiecare dietă.

Nutriționistul Mario Popescu a dezvăluit care sunt alimentele pe care trebuie neapărat să le consumăm în fiecare zi, dacă ne dorim să topim cât mai repede kilogramele în plus. De asemenea, ele sunt și foarte delicioase, versatile și, astfel, ușor de integrat în diferite mese și rețete. 

„Ca să scoatem grăsimile nesănătoase din organism, trebuie să consumăm grăsimi sănătoase. Piperul roșu este un ingredient extrem de important, ne ajută să slăbim, pentru că accelerează metabolismul. Punem câteva boabe, eu îl recomand măcinat, în limonade, mâncare. Putem face o limonadă cu piper și ghimbir, care și el ne ajută să slăbim și avem o băutură care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus, intensifică arderile și reduce și senzația de foame.

Avocado e numai din grăsime sănătoasă, ne ajută să eliminăm apa din organism și diminuează celulita, de aceea e foarte important să-l adăugăm în dieta noastră, este un aliment foarte versatil, îl putem mânca dimineață, la prânz și seara. Putem să consumăm fără probleme în fiecare zi.”, a dezvăluit Mario Popescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Remediu pentru răceli, insomnie și pentru alte probleme de sănătate. Rețeta de la mănăstire pe care trebuie să o bei seara: „Este deosebit”

Semințele, necesare în orice regim

Nu trebuie să uităm nici de semințe, spune nutriționistul, întrucât ele sunt extrem de importante în procesul de slăbire. Fie că ne referim la cele de chia, in sau susan, acestea vin la pachet cu propriile beneficii și te aduc mai repede în fața obiectivului dorit. 

„Semințele de in conțin acid linoleic, un acid gras extrem de important pentru sănătatea cardiovasculară, ajută și la intensificarea arderilor în organism, accelerează metabolismul, ne ajută să ardem grăsimea. Semințele de in trebuie să le consumăm măcinate proaspăt, ar trebui să le introducem în alimentația noastră pentru că s-a constant că reduc bolile de sân și de prostată cu până la 35%. 

Semințele de chia ar trebui să le lăsăm la hidratat peste noapte, pentru că ele își triplează volumul, de aceea sunt foarte importante în orice stil de viață sănătos, ele vor oferi  senzație de sațietate rapidă și curăță colonul. În momentul în care trec prin colon, de ele se vor atașa și moleculele de colesterol rău, pe care îl vom elimina. Semințele de susan negru și albe sunt și ele importante, pentru că conțin și ele acest acid linoleic.”, a continuat nutriționistul.

VEZI și: Cea mai simplă și delicioasă ciorbă a la grec. Încearcă și tu rețeta virală de pe TikTok / video

Oul, un superaliment pentru orice dietă

De asemenea, Mario Popescu spune că oul este și el unul dintre alimentele pe care ar trebui să ne bazăm în fiecare zi. Chiar dacă multe persoane evită gălbenușul, din cauza grăsimilor pe care le aduce în farfurie, acesta are extrem de multe proprietăți și beneficii, motiv pentru care trebuie să-l consumăm mereu.

„Ouăle sunt un aliment extrem de sănătos, eu îl denumesc un super aliment, cel mai complet pe care ni-l oferă natura. Trebuie să consumăm oul integral, au proteină de calitate, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale. Oul ne induce senzația de sațietate, ne ajută să ne dezvoltăm masa musculară.”, mai spune el.

Citește și: Nu încălca aceste trei reguli în Postul Paștelui. Părintele Vasile Ioana: „Este esențial. Degeaba ții post de mâncare, dacă...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel