Această femeie susține că de opt ani nu mănâncă nimic în afară de fructe: „Am fost supraponderală în cea mai mare parte a vieții mele”

Data actualizării: | Data publicării:

Tina Stoklosa mănâncă doar fructe de aproape opt ani de zile. Femeia s-a mutat în Bali pentru a putea ține această dietă extremă.

Arhitectul de interior Tina Stoklosa, originară din Varșovia, Polonia, a încercat pentru prima dată dieta bazată doar pe fructe, în decembrie 2013.


Femeia, în vârstă de 41 de ani a văzut imediat rezultate, dar a constatat că dieta este greu de respectat acasă, din cauza tentațiilor din jur. 


Ea a decis să se mute în Bali în urmă cu trei ani, pentru a descoperi mai multe fructe exotice și pentru a trece la o dietă complet bazată pe fructe. Acolo l-a întâlnit pe logodnicul ei, Simon Beun, în vârstă de 26 de ani. 


Cei doi au declarat că nu s-au mai spălat pe dinți de doi ani, deoarece nu au nevoie să o facă și spun că nu s-ar mai întoarce niciodată la un regim alimentar „normal”. 


Femeia a slăbit uimitor de mult, în jur de 70 de kilograme. 


Cuplul mănâncă între 2.000 și 4.000 de calorii și ajung să consume până la 30 de banane într-o zi. 


„Am fost supraponderal în cea mai mare parte a vieții mele. M-am angajat în cicluri de excese alimentare și diete, dar rezultatele nu au apărut niciodată. În timp ce căutam pentru prima dată o rețetă de smoothie verde, am găsit pe internet o fată care mânca numai fructe, iar apoi am găsit pe internet un întreg grup de oameni care mâncau în acest fel. Marea majoritate dintre ei arătau incredibil de sănătoși și aveau atât de multă energie încât au ales să fie sportivi de anduranță. Am fost intrigată și am decis să fac o cură de slăbire înainte de Crăciun, timp de o săptămână, doar cu fructe.


M-am simțit uimitor în acea săptămână. Am decis să nu mă mai întorc niciodată la mâncarea "normală". Mai ușor de spus decât de făcut, în primii doi ani am cedat în fața mâncării gătite de sute de ori", a mărturisit Tina Stoklosa, potrivit nypost.com.

 


Cuplul susține că dieta lor poate vindeca cancerul, depresia și bolile cronice.


În ciuda dietei bogate în zahăr, ei nu s-au mai spălat pe dinți de doi ani - pentru că ei cred că fibrele din fructe îi curăță.


"Beneficiile sunt pierderea în greutate, poți mânca o cantitate nelimitată de fructe în fiecare zi, creșterea calității somnului, cantități nebănuite de energie. Sentimentul de a fi mai conectat cu natura, cu tine însuți și cu ceilalți. Senzația că întinerești pe zi ce trece - din punct de vedere științific.


Vindecă depresia, vindecă atât de multe boli mintale, ameliorează anxietatea. Vindecă toate problemele digestive cronice. Există mii de mărturii ale personalor care s-au vindecat de cancer cu această dietă”, a adăugat Stoklosa. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel