„Abia pot să merg”. Daniel Onoriu, mărturii cutremurătoare despre operația care l-a băgat în comă: „Nu mă suportam gras”

Data publicării:
Daniel Onoriu, foto Instagram
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Instagram

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă, în urma unei operații eșuate la stomac. 

Daniel Onoriu a stat față în față cu moartea. Fostul pilot de curse a fost în comă timp de 55 de zile, în urma unor complicații apărute după operația la stomac. Sportivul ajunsese să cântărească 114 kilograme, iar dorința de a slăbi l-au împins să ceară ajutorul medicilor din Turcia, pentru a-l opera. Onoriu a fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului - gastric sleeve, însă rezultatul a fost unul aproape tragic. Complicațiile apărute în urma intervenției l-au adus în comă pe sportiv, care a stat timp de 55 de zile inconștient.

Daniel Onoriu, un EROU pentru familie. Rebeca Onoriu: El este un ambițios, luptă

Refacerea acestuia este considerată drept „miracol”, de către familia sa, care zi și noapte s-a rugat pentru ca acesta să treacă cu bine peste această cumpănă. După ce s-a trezit din comă, au urmat multe alte zile în care sportivul a învățat să trăiască din nou. Lucruri simple, precum mâncatul sau mersul, sunt acum pentru acesta un efort uriaș. 


”M-am lăsat de curse, aș fi vrut să mă reapuc anul ăsta, dar acuma nu mai pot. Fizic de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”, a povestit Daniel Onoriu în emisiunea Acces Direct, de la Antena Stars.

Daniel Onoriu a împlinit 44 de ani: Nepoților mei nu le vine să creadă că am apucat ziua de naștere

Daniel Onoriu: Nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine

Fostul pilot de curse spune că a recurs la această operație pentru că nu mai suporta kilogramele în plus. A mers la operație plin de speranță, crezând că viața sa se va schimba radical, în bine. 


”Eu am avut 114 kilograme. Înainte de operație. Am avut prieteni care au avut și 140-150. Au făcut operație ca să slăbească. M-au încurajat. Și am făcut operația și uite că din toți oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă și peste 100 de zile internat în spital. Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine”, a adăugat Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu, prima fotografie după ce a stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Pilotul de curse este de NERECUNOSCUT

Și-a întărit credința în Dumnezeu

În urmă cu câteva săptămâni, Daniel Onoriu a postat un mesaj, pe rețelele de socializare, în care a povestit prin ce a trecut în cele 100 de zile de spitalizare și cum a ajuns să fie la un pas să-și piardă viața. 


„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viață am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kg în plus pe care le aveam erau singură mea problema și  am ales cea mai “simplă” și “la modă” metodă de slăbire. Gastric Sleeve (operație de micșorare a stomacului) Nici prin gând nu îmi trecea că am să întru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu  această cumpăna. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație! Un simplu scroll pe facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viață! Nu știu a cui a fost vină! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit) Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește. 
AZI SUNT AICI! Printre voi : Familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să va mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune, pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce va doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate! Cine sunt eu? Daniel Onoriu, fiu, soț, tată…COPIL DE DUMNEZEU! Cui mă înclin și vreau să Îi slujesc? Domnului Dumnezeu, cel care m-a salvat, m-a iubit și mă iubește! Și eu pe El…”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel