Daniel Onoriu, un EROU pentru familie. Rebeca Onoriu: El este un ambițios, luptă

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram

Daniel Onoriu se simte mai bine de la o zi, la alta.

Daniel Onoriu face progrese foarte mari, de la o lună la alta. Fiica sa, Rebeca Onoriu spune că tatăl său este foarte ambițios și își dorește să fie, din nou, cum era odată. Mai mult, acesta a început să se roage foarte mult și participă la slujbele religioase.

"El este un ambițios, luptă, are psihicul bun, își dă curaj singur. Face progrese de la o lună la alta, începe să facă pași, este minunat. Merge la biserică, mulțumește tuturor pentru rugăciuni, se roagă, este un alt Daniel.", a declarat Rebeca Onoriu la Antena Stars, potrivit spynews.

Daniel Onoriul a împlinit 44 de ani

Pe 8 aprilie, fostul pilot de curse și-a sărbătorit ziua de naștere. A fost un moment foarte emoționant pentru familie, căreia i-a lipsit zâmbetul de pe buze prea mult timp.

"El ne-a sărbătorit pe noi, el a pregătit tot, el ne-a chemat pe toți. O zi extrem de frumoasa, am plecat de acolo râzând, am avut ce să sărbătorim. Am fost doar familie, într-un cadru restrâns, a fost bine.", a mai povestit Rebeca Onoriu.

Care este cel mai important cadou pe care Daniel Onoriu l-a primit de ziua lui

”Cadoul meu cel mai mare este viața, sănătatea. Mi-a cumpărat soția câte ceva, aștept să vină și musafirii.  Mă simt mai bine. Nu perfect, dar măcar am început să merg. Nu am echilibru, asta este singura mare problemă acum. Dar, sper eu, se vor rezolva și aceste lucruri. Acum mă bucur de ziua mea, am o terasă frumoasă aici, unde locuiesc, de vreo 150 de mp, e cam cât o curte. O să facem un grătărel, luăm masa în familie, cu apropiați”, a spus Daniel Onoriu, potrivit Fanatik.

Ce spune campionul despre soția sa

Daniel Onoriu îi este foarte recunoscător soției sale, care a avut grijă de el în tot acest timp. Treaba acesteia nu s-a terminat însă nici acum, pentru că fostul sportiv are nevoie adesea de ajutor.

”Mi-e și milă de nevasta mea. Săraca de ea face totul pentru mine. Azi noapte, de exemplu, nu am putut dormi de dureri și de supărare că nu pot să mă mișc, iar ea știa parcă tot ce vreau. Venea după mine, mă ducea la baie, îmi aducea fructe. Este o femeie minunată.

Mă simt și prost când o văd cât se chinuiește cu mine, dar ea mi-a spus că este alături de mine și la bine, și la greu. Mi-a zis că, acum, la greu, va fi și mai aproape de mine. Asta înseamnă iubirea și respectul”, a mai spus acesta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel