Daniel Onoriu a împlinit 44 de ani: Nepoților mei nu le vine să creadă că am apucat ziua de naștere

Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram

Daniel Onoriu și-a sărbătorit ziua de naștere și a dezvăluit care este cel mai important cadou pe care l-a primit.

Daniel Onoriu a împlinit 44 de ani, iar în cadrul unui interviu a dezvăluit cum s-a bucurat de aniversarea sa. După ce a stat aproape patru luni în pat, fostului sportiv nu-i vine să creadă că a ajuns să-și serbeze și această zi de naștere.

”Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Cât am fost în comă, nu am visat absolut nimic. E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi. Să dea Dumnezeu să îmi revin. E frustrant rău să nu poți să te duci să bei o apă, să faci niște lucruri banale. M-au sunat chiar acum nepoții mei și mi-au spus că nu le vine să creadă că am mai apucat ziua mea de naștere. Ei se rugau la Dumnezeu în timp ce eu eram la spital, în comă, și se bucură că au apucat să mai vorbească cu mine, să ne bucurăm cu toții că am ajuns la 44 de ani”, a declarat Daniel Onoriu, notează Fanatik.

Care este cel mai important cadou pentru Daniel Onoriu

”Cadoul meu cel mai mare este viața, sănătatea. Mi-a cumpărat soția câte ceva, aștept să vină și musafirii.  Mă simt mai bine. Nu perfect, dar măcar am început să merg. Nu am echilibru, asta este singura mare problemă acum. Dar, sper eu, se vor rezolva și aceste lucruri. Acum mă bucur de ziua mea, am o terasă frumoasă aici, unde locuiesc, de vreo 150 de mp, e cam cât o curte. O să facem un grătărel, luăm masa în familie, cu apropiați”, a mai spus el.

Ce spune campionul despre soția sa

Daniel Onoriu îi este foarte recunoscător soției sale, care a avut grijă de el în tot acest timp. Treaba acesteia nu s-a terminat însă nici acum, pentru că fostul sportiv are nevoie adesea de ajutor.

”Mi-e și milă de nevasta mea. Săraca de ea face totul pentru mine. Azi noapte, de exemplu, nu am putut dormi de dureri și de supărare că nu pot să mă mișc, iar ea știa parcă tot ce vreau. Venea după mine, mă ducea la baie, îmi aducea fructe. Este o femeie minunată.

Mă simt și prost când o văd cât se chinuiește cu mine, dar ea mi-a spus că este alături de mine și la bine, și la greu. Mi-a zis că, acum, la greu, va fi și mai aproape de mine. Asta înseamnă iubirea și respectul”, a mai spus acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 apr 2022, 20:59 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play