Aaron Taylor-Johnson este următorul James Bond? Daniel Craig a renunțat la rolul pe care l-a realizat timp de 15 ani

Data publicării:
Aaron Taylor-Johnson, Daniel Craig, captură video Youtube, Locarno Film Festival, Robert Bartolome
Descriere foto: Aaron Taylor-Johnson, Daniel Craig, captură video Youtube, Locarno Film Festival, Robert Bartolome

Curând s-ar putea afla cine este următorul James Bond.

Vești importante vin din lumea cinematografică internațională, acolo unde se zvonește faptul că Aaron Taylor-Johnson ar putea fi următorul James Bond. Mai multe voci susțin faptul că actorul britanic, în vârstă de 33 de ani, ar urma să preia rolul lui Daniel Craig, care a interpretat personajul consacrat timp de 15 ani.

Potrivit People, persoane din interior susține faptul că Taylor-Johnson va semna contractul săptămâna aceasta, după ce ar fi primit oficial acest rol.

"James Bond i s-a oferit lui Aron, asta dacă el dorește să accepte. Oferta oficială este pe masă și se așteaptă un răspuns", ar fi declarat o sursă pentru presa internațională.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, despre scenele intime cu Denis Hanganu în serialul Clanul: „Am fost stresată”. Ce face actorul înainte de fiecare sărut

Aaron Taylor-Johnson, următorul James Bond?

Mai mult, tot voci din interiorul anturajului actorului ar susține faptul că ar mai fi doar câteva zile până când actorul să semneze oficial contractul, iar marele anunț să fie făcut public în fața tuturor fanilor care au urmărit cu sufletul la gură acest personaj, de-a lungul anilor. 

"Aaron va semna contractul zilele următoare, după care vor putea începe să se pregătească pentru marele anunț", a adăugat persoana din interior.

Zvonurile potrivit cărora Taylor-Johnson ar urma să fie următorul James Bond au început să circule după plecarea lui Daniel Craig. Cu toate acestea, actorul a evitat până în prezent să vorbească despre asta, susținând doar faptul că trebuie să-și urmeze calea.

"Este propria mea cale.", spunea el într-un interviu. "Niciodată nu am luat o decizie bazată pe perspectivele altor oameni, pe judecățile lor sau pe așteptările lor față de mine."

VEZI și: Șerban Pavlu, complet uimit de un actor din Clanul: „Pentru mine e un șoc. De unde are tehnica, de unde știe?”

Când a anunțat Daniel Craig că renunțe la rolul care l-a consacrat

Daniel Craig, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit încă din 2019 faptul că „No Time To Die”, care a fost lansat în 2021, va fi ultimul său film în care-l va interpreta pe James Bond.

În timpul unei apariții în cadrul unei emisiuni, acesta a confirmat vestea care i-a luat prin surprindere pe fani, dar care i-a și întristat, deopotrivă.

"S-a terminat", a adăugat el.

De asemenea, tot la vremea aceea, actorul vorbea despre rolul pe care l-a interpretat ani la rând, spunând că, pe cât este de fascinant, pe atât este și de dificil de realizat. 

"Poate fi greu de crezut, dar îmi place faptul că sunt Bond", a spus el la acea vreme. "Este unul dintre cele mai intense și mai satisfăcătoare lucruri pe care le-am făcut vreodată, dar necesită multă energie și îmbătrânesc. Încep să scârțâi".

VEZI și: Cât de greu este, de fapt, să devii actor. Provocările despre care nu vorbește nimeni. Denis Hanganu: „N-ai cum să anticipezi nimic” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel