Andreea Ibacka n-a luat castingul pentru a prezenta o emisiune de top: Pe surse aflasem că am șanse reale. Dar n-a fost o veste proastă că nu am trecut mai departe

Data publicării:
Andreea Ibacka
Descriere foto: Andreea Ibacka

În ultimul podcast "Te ascult" al Ilincăi Vandici, invitată a fost Andreea Ibacka, actriță română de film și televiziune. Aceasta este cunoscută mai ales pentru interpretarea rolurilor principale din serialele "Inimă de țigan" (2007) sau "Regina" (2008). Actrița a vorbit deschis despre eșec, oportunități și pasiuni.

Andreea Ibacka a recunoscut că nu i-a ieșit tot ce și-a propus de-a lungul vieții, dar consideră că eșecul face parte din procesul de învățare: "Cu siguranță nu mi-a ieșit tot ce mi-am propus. Ziceam mai devreme de un casting pe care l-am luat când nici nu m-am pregătit pentru această oportunitate, pur și simplu am căutat în bagajul meu de cunoștințe ce m-ar putea ajuta. Ah, OK, îmi controlez bine emoțiile. Am învățat bine la școală, am citit mult — nu știu dacă am fost o tocilară, am fost muncitoare —, am o memorie foarte bună, antrenată, învăț repede textele. Nici nu exista o miză reală pentru mine la acel casting pe care, surprinzător, l-am luat, dar alte castinguri, pentru care simt că am dat tot ce am putut și pe care nu le-am luat...".

Actrița a mărturisit că uneori viața știe mai bine ce ți se potrivește: "Îți fac o mărturisire: pentru că viața știe mai bine, de multe ori, pentru tine ce ți se potrivește și pentru că nu trebuie să ții cu dinții de un rezultat final, trebuie să urmărești scopul pe termen lung. Eu vreau să fiu un moderator, un speaker bun — apropo de proiecte care nu mi s-ar fi potrivit, am dat casting pentru emisiunea "Bravo, ai stil". Pe surse, am aflat că aveam chiar șanse reale. Între timp, tu ai prezentat 8 sezoane". 

"Mă uitam la voi și mă gândeam la ce faceți voi acolo și cât de glam arată tot show-ul. Poate că eu aș fi vorbit bine sau aș fi arătat drăguț, dar nu sunt pasionată de modă deloc. Eu merg pe minimalist, nu urmăresc tendințele. Pe mine decât să mă duci la shopping de haine, mai bine mă duci la bricolaj. Eu nu m-aș fi regăsit acolo și nu a fost o veste proastă că nu am luat acel casting", a mai adăugat aceasta.

 

VEZI ȘI: După ce toată presa a vuit că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit, Spectacola.ro i-a prins în fapt! / FOTO:

https://www.spectacola.ro/dupa-ce-toata-presa-a-vuit-ca-bogdan-de-la-ploiesti-si-cristina-pucean-s-au-despartit-spectacola-ro-i-a-prins-in-fapt-foto_38189.html

 

VEZI ȘI: Cea mai mare minciună legată de știrea că prințesa Kate are cancer. Atenție la vaccinul pe care a ales să-l facă între Pfizer, Moderna și AstraZeneca!:

https://www.spectacola.ro/cea-mai-mare-minciuna-legata-de-stirea-ca-printesa-kate-are-cancer-atentie-la-vaccinul-pe-care-a-ales-sa-l-faca-intre-pfizer-moderna-si-astrazeneca_38006.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel