A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Data publicării:

Fostul soț al Mioarei Roman s-a stins din viață.

Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei Roman, s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de fiica lui, Catinca Zilahy, sora Oanei Roman, pe rețelele de socializare. Chiar dacă părinții acesteia s-au despărțit când ea avea o vârstă foarte fragedă, femeia a păstrat în continuare legătura cu tatăl său, cei doi având o relație foarte puternică. Fostul antrenor de scrimă și Mioara Roman au avut o căsnicie timp de 12 ani.

„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Așa doresc sa fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, ramai în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a fost mesajul transmis de Catinca Zilahy pe pagina personală de Facebook.

Oana Roman, despre violența domestică în relație. Vedeta a răspuns categoric: „Ne separăm și gata”

Ce spunea Oana Roman despre starea de sănătate a mamei ei, în urmă cu câteva zile

Nici Mioara Roman nu se bucură însă de o stare de sănătate excelentă, zilele acestea. Oana Roman își ține constant fanii la curent cu lucrurile plăcute sau mai puțin plăcute din viața ei, iar sănătatea mamei ei nu face o excepție. Vedeta s-a speriat foarte tare de curând, când mama sa a trecut printr-un moment foarte dificil. Atunci, aceasta s-a decis să o interneze imediat în spital, unde este sprijinită necondiționat și de Catinca.

”Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă. Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez.”, a scris Oana Roman pe Instagram recent.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman în prezent

Fiica lui Petre Roman și-a arătat recent îngrijorarea și neputința, în fața problemelor de sănătate pe care le are acum mama sa, care nu se mai poate deplasa. 

"Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat.", a declarat Mioara Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman se gândește să-și scoată casa la vânzare: „Există cineva care nu este afectat?”

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab

Starea de sănătate a Mioarei Roman este în continuă degradare, de când a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, ”rudă” cu Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos central de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

Marea actriță a fost diagnosticată cu această boală de când a murit soțul ei, în 2019. Natașa Raab nu mai iese deloc din casă și este îngrijită de o prietenă. Cornel Constantiniu a fost diagnosticat cu aceeași boală în urmă cu aproape 30 de ani. 

Mioara Roman, diagnostic greșit

“A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.

Oana Roman a răbufnit după ce a primit factura la energia electrică. Cât are vedeta de plătit: „Niște nemernici”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel