„A fost pusă să cânte live și nu a putut”. Sanda Ladoși susține că Inna nu are voce. Ce crede despre Delia, Andra și Theo Rose

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Sanda Ladoși a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a spus ce părere are, din punct de vedere profesional despre Inna.

Sanda Ladoși este una dintre cele mai mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Are în repertoriu piese iconice, iar Marcel Pavel, Ștefan Iordache, Ioan Gyuri Pascu și Aurelian Temișan sunt doar unii dintre artiștii care au cântat alături de ea. Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, artista a vorbit despre industria muzicală din ziua de astăzi. 

„A fost pusă să cânte live și nu a putut”. Sanda Ladoși susține că Inna nu are voce

În anul 2017, în cadrul unei emisiunii, artistei i s-a cerut să numească un artist care nu are voce și care nu ar trebui să fie auzit la radio sau TV și a menționat-o pe Inna. Sanda Ladoși  a ținut să precizeze nu nu are nimic personal cu artista și că a dat-o drept exemplu din punct de vedere profesional.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi, după moartea tatălui său: „Nu pot să fac față durerii”. Care sunt problemele de sănătate ce i-au adus sfârșitul

Acum, după 7 ani de la respectivele declarații care au luat prin surprindere multă lume, Denise Rifai a întrebat-o pe invitata sa de ce nu o place pe Inna. „Nu am spus că nu-mi place, am spus că este un produs, este un concept, un produs bine ambalat. Eu am vorbit despre voce, despre nimic altceva. A fost pusă în diverse situații să cânte live și nu a putut. Nu am nici o treabă cu artistul Inna, Doamne ferește, eu nu am o problemă cu nimeni. Am fost provocată la emisiunea respectivă. Am dat-o exemplu atunci pentru că ea era foarte în vogă și ea fiind în niște studiouri în care am fost și eu și nu se poate, atâta se poate, nu am nimic cu ea. Foarte bine că se descurcă cu studiouri. Astea sunt vremurile pe care le trăim. Trăim vremuri în care scara de valori este inversă. Educație nu avem, școală nu avem, sănătatea e pulbere, politica e varză. Dansează dacă ai pe ce”, a spus Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: De ce a fost înlocuit Anghel Damian la Premiile Oscar 2024. Irina Margareta Nistor: „Am aflat la 00:15, când m-au luat de acasă”

Te-ar putea interesa și: Ce spune Sanda Ladoși despre situația în care se află Irinel Columbeanu: „De la extaz la agonie. Nimeni nu e iertat de niciun fel de experiență neplăcută”

Te-ar putea interesa și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, clipe de coșmar în aeroport. Artistele, ajunse în culmea disperării: „Nu e deloc ok să ne facă așa ceva”

Ce crede artista despre Delia, Andra și Theo Rose

Sanda Ladoși susține că există mulți artiști care au talent și voci bune. „Sunt tineri din generația asta care sunt extraordinar de talentați, au voci excepționale, că au ales să cânte ce au ales ei să cânte este cu totul alt aspect. S-au adaptat, cum e Delia, Andra, Theo Rose care are o voce foarte bună. Sunt copii foarte talentați. N-am nicio treabă personală cu nimeni”, a mai spus Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

 

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Sanda Ladoși pentru Spectacola:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel