Ce spune Sanda Ladoși despre situația în care se află Irinel Columbeanu: „De la extaz la agonie. Nimeni nu e iertat de niciun fel de experiență neplăcută”

Data publicării:

Sanda Ladoși a vorbit despre situația în care se află Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri se află la azil. 

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical, spre surprinderea tuturor. De la lux, fostul om de afaceri a ajuns să stea la un azil și să trăiască din mila oamenilor. Unii au sărit în ajutorul lui, pe când alții l-au criticat pentru faptul că nu a știut să-și gestioneze afacerile, acesta fiind și motivul pentru care a ajuns într-o asemenea situație.

Ce spune Sanda Ladoși despre situația în care se află Irinel Columbeanu

Sanda Ladoși este de părere că orice om răspunde pentru faptele sale și nu este iertat, indiferent de poziția socială în care se află. Vedeta a ținut să dea ca exemplu situația în care a ajuns Irinel Columbeanu. 

„Problema e că ceea ce nu înțelege nimeni, dar nimeni, indiferent în ce poziție socială se află, nu e iertat de niciun fel de o experiență neplăcută. Ca dovadă, sunt atâtea situații de la agonie la extaz și de la extaz la agonie. Irinel Columbeanu. Și câte! Asta e cea mai recentă poveste', a mai spus Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși: „Sunt rare momentele de tristețe'

Sanda Ladoși susține că sunt puține momente în viața sa în care este tristă și asta pentru că tristețea este un sentiment care nu trebuie să existe în viețile oamenilor. 

„Sunt rare momentele de tristețe pentru că am o mare credință că nu avem voie să fim triști. N-avem voie. Suntem atâți de binecuvântați că avem șansa pentru o viață, indiferent cum este ea. Știu că multă lume o să mă combată și o să spună „Da, tu nu știi cum am avut eu viața și ce tristețe și nu există', a povestit Sanda Ladoși în cadrul podcastului.

Mitică Dragomir, motivul pentru care nu are niciun fel de compasiune față de situația în care se află Irinel Columbeanu

Nea Mitică recunoaște că este un om milos, dar nu poate să-i compătimească pe cei care nu știu să-și gestioneze afacerile și ajung la faliment. 

„Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi! Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile atunci nu ești de condamnat”, a declarat Dragomir despre Irinel Columbeanu, la „MAX Profețiile lui Mitică”. 

Mitică Dragomir: „Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani”

„A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut.

Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, povestea Mitică Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri emoționante din ezil. Care este cea mai mare dorință a fostului afacerist, de Crăciun



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel