Oana Roman, noi acuzații dure către Marius Elisei și către sora sa, Catinca: „Mi-a spus că nu se mai duce să o vadă pe mama”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, captură video Instagram
Descriere foto: Oana Roman, captură video Instagram

Oana Roman spune că Marius Elisei nu vrea să petreacă timp cu fata lor momentan, iar sora sa refuză să-și mai viziteze mama. 

Oana Roman lansează noi acuzații dure. Vedeta pare mai decisă ca niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de consecințele care ar putea veni în urma acestor declarații dure. După ce în urmă cu câteva zile, vedeta anunța despărțirea oficială de tatăl fetiței sale, acum aceasta spune că a încheiat definitiv orice legătură cu acesta. Decizia vine în urma dorinței lui Marius Elisei de a nu se implica momentan în creșterea micuței, întrucât nu este stabil financiar.

Mai mult, lucrurile nu se opresc aici. Oana Roman a primit o lovitură și din partea surorii ei. Concret, Catinca i-ar fi spus vedetei faptul că nu mai vrea să o viziteze pe mama sa la centrul unde este internată pentru a primi îngrijirile de specialitate.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa, când se va stabiliza. Deocamdată, nu are timp și nici posibilitate să o vadă sau să contribuie la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat.

Iar azi, sora mea mi-a spus că nu se mai duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de pe șase luni), pentru că nu mai consideră că are un motiv să o facă. Va urmă Jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Oana Roman, decizie radicală, după despărțirea de Marius Elisei: „De foarte mult timp încerc. Cum fac cerere să...?”

 

Cum a anunțat Oana Roman faptul că s-a despărțit de Marius Elisei

În ciuda dorinței ei de a-i acorda multiple șanse partenerului de viață, despărțirea dintre cei doi s-a produs în final. Vedeta a făcut acest anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a spus faptul că acesta s-a mutat deja de ceva vreme din locuința sa. 

”Eu sunt singură și mă ocup de tot singură, pentru că într-un final Marius a decis să plece de tot. Era de așteptat. Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Marius Elisei, după ce a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu ea: ”Vreau să îi mulțumesc public”

 

Ce spune Marius Elisei despre întreaga situație

Singura replică pe care Marius Elisei a acordat-o pe seama acestui subiect a fost tot pe rețelele de socializare, acolo unde aruncă săgeți indirecte către fosta parteneră de viață. 

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit.

Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești.

Lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a spus Marius Elisei printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel