Carmen Tănase, adevărul despre problemele de sănătate: „Sunt rău, praf”. Cum a slăbit 10 kilograme

Data publicării:
Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Carmen Tănase a dezvăluit care sunt principalele probleme cu care se confruntă în prezent.

Carmen Tănase se menține într-o formă fizică de excepție la vârsta de 63 de ani. Celebra actriță este încă extrem de activă pe scena teatrului românesc, dar în paralel și în diferite filme și seriale importante de la noi din țară, motiv pentru care și popularitatea de care se bucură este una la cote maxime. Artista este îndrăgită de toate generațiile de public, fiind, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din România. Cu toate acestea, chiar dacă atunci când e în fața publicului nu dă de înțeles că s-ar putea simți rău, vedeta povestește că starea sa de sănătate nu este întocmai una roz, întrucât o încearcă mai multe probleme.

„Tușesc de câteva zile. Cu spatele sunt rău, praf, intervenția a fost ceva peste, un bonus, eu m-am dus pentru ceva și au descoperit altceva. Problema pentru care m-am dus nu s-a putut rezolva, pentru că sunt strâmbă din copilărie și acum, cu bătrânețea, s-a strâmbat și mai rău. Am scolioză și mai nou am și cifoză, pentru că stau cocoșată.”, a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului moderat de Bursucu. 

Citește și: Iulia Pârlea, rețetă de salată de boeuf atipică. Modul inedit de preparare al prezentatoarei: „Nu e o rețetă chiar tradițională”

La ce vicii nu poate renunța actrița

Astfel, dacă mâine medicii i-ar spunea că renunțe definitiv la țigări, dar și la cafea, Carmen Tănase spune că nu ar vrea să facă acest lucru nici în ruptul capului. Actrița mărturisește că aceste două tabieturi sunt printre singurele plăceri ale vieții pe care le mai are, motiv pentru care nu-și dorește să se priveze de ele. 

„Nu-mi pasă, la asta nu renunț nici să mă omori (n.r. la țigară). După ce că am trecut la deviceuri, ai putea spune mulțumesc că nu ți-am făcut fum aici. Și ce? Să mor sănătoasă? Asta e chiar culmea, să nu pot să fumez sau să beau cafea, altceva nici nu fac, atât. Nici nopțile nu le dorm, pentru că așa e profesia. Dacă se termină spectacolul la 22:00 și merg până acasă, nu te poți culca imediat ce ajungi acasă.”, a continuat actrița. 

Citește și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / video

A slăbit 10 kilograme

Lupta cu kilogramele în plus a venit imediat după ce au început problemele cu tiroida, dezvăluie Carmen Tănase, care spune că s-a chinuit de-a lungul timpului cu fel de fel de diete minune. Cu toate acestea, în final, actrița a descoperit formula minune care să funcționeze pentru ea, lucru care a ajutat-o să atingă aproape numărul de kilograme dorit.

„Nu am ținut dietă toată viața, am început să mă îngraș după ce m-am îmbolnăvit de tiroidă. De pe la 30 și ceva de ani am ținut toate dietele posibile și imposibile. Am slăbit și apoi m-am îngrășat la loc. Acum am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic, dar mai trebuie, însă nu vreau să mă usuc acum să-mi cadă și fața.”, mai spune aceasta.

VEZI și: Armin Nicoară continuă scandalul cu Georgiana Lobonț: Mi-a zis „noi suntem în altă ligă”. Sunt blocat peste tot



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel