A consumat sau nu droguri DJ Lalla înainte să moară? Ce spune tatăl victimei

Data actualizării: | Data publicării:

S-a speculat că artista ar fi consumat substanțe, înainte să intre în apă. Ce spune raportul invocat de tatăl ei.

O femeie de 34 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia, iar turiștii au alertat imediat autoritățile, dar și salvamarii. În urma cercetărilor, specialiștii au presupus că a murit înecată, ea fiind descoperită de trecători în jurul orei zece dimineața, moment apropiat de decesul acesteia.

Mulți privesc suspect decesul femeii deoarece motivele ar fi, încă, destul de neclare. Jurnaliștii au luat legătura cu familia ei, dar și prietenii și alți colaboratori din trecut, toți fiind șocați de întâmplare. 

Vezi și: Ipoteze șocante ies la iveală în cazul morții lui DJ Lalla. Paznicul plajei unde a fost găsit trupul artistei exclude sinuciderea: „Nu știți ce e aici noaptea”

În cele din urmă, tatăl lui DJ Lalla a pășit în lumină și a oferit presei câteva detalii despre hârtia care ar atesta cauza morții. Opinia publică a fost de părere că femeia ar fi consumat substanțe stupefiante sau alcool, după care ar fi intrat în mare, deși acest detaliu este negat de specialiștii invocați de tatăl ei.

Mai mult de atât, înainte de a pleca pe litoral, femeia a postat o filmare pe instagram, iar printre tagg-uri se număra și „La naiba cu depresia”, lucru care a dat de gândit oamenilor cu privire la alegerea acesteia de a intra în mare, fiind vorba despre o eventuală sinucidere. Cu toate acestea, se mai poate observa în alte postări, nu cu mult înaintea celei în cauză, că artista ar fi avut planuri mari și pe termen lung în ceea ce înseamnă aspectul financiar. 

Cu toate acestea, depresie este o boală care poate apărea oricând, neștiindu-se sub ce intensitate se poate manifesta și de aceea nu pot fi luate, încă, concluziile.

Astfel, potrivit, raportului pe care îl invocă tatăl artistei, DJ Lalla nu ar fi avut nici alcool, nici droguri în sânge, ea având plămânii plini cu nisip. Ba mai mult, ea ar fi știut să înoate foarte bine, lucru care ridică și mai multe semne de întrebare. 

Vezi și: Care a fost cauza morții artistei Lalla. Descoperirea făcută de medicii legiști la autopsie

”Noi avem de la autopsie, avem o hârtie în care scrie că i s-a găsit în plămâni nisip, deci s-a înecat. Şi nu i s-au găsit, la analize, nici alcool, nici drog.”

Deși s-a vehiculat că ea ar fi fost descoperită în slip, acest detaliu a fost corectat de tatăl victimei care a precizat că se afla în lenjerie intimă și tricou, nefiind vorba despre vreun costum de baie: „Pentru că au găsit-o în tricou şi chiloţei, deci nici măcar costum de baie. Şi a găsit-o o turistă.”, notează Antena 3 CNN.

Mai multe detalii au fost dezvăluite cu privire la toată întâmplarea. Artista s-ar fi dus pe malul mării să observe răsăritul, făcând chiar și poze, acest lucru sugerând că ea se afla de ore bune pe plaja din Mamaia: „S-a întâmplat la 10.00 dimineaţa, s-a dus să vadă malul mării, a făcut poze cu răsăritul.”

Aceste elemente au putut fi completate deoarece i-au fost găsite lucrurile, printre care și telefonul personal, nefiind oferite alte detalii cu privire la subiect:

„Nu ştiu, acum mai nou i-au găsit şi telefonul şi lucrurile ei. Au chemat salvamarii şi au încercat să o resusciteze şi n-au reuşit. De înotat ştia să înoate chiar foarte bine”, a declarat tatăl artistei, la Antena 3 CNN.

Vezi și: Vedetă găsită moartă, pe o plajă din Mamaia. Descoperirea sumbră a făcut furori printre turiști



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel