A cheltuit o avere pentru a se tatua cu personaje din desene animate. Incredibil cum arată acum femeia/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O femeie a cheltuit o avere pentru a-și acoperi întregul corp cu tatuaje ale personajelor de benzi desenate Marvel și DC, de la Iron Man, la Joker sau Batman.

Juliane Förster, în vârstă de 33 de ani, din Oberndorf, Germania, a fost inspirată să-și facă tatuaje permanente cu super-eroi, chiar de către fiul ei, Constantin. Aceasta a cheltuit peste 50.000 de lire sterline pentru aceste desene pe corp.

O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Care este motivul pentru care a recurs la acest gest și ce spune despre o eventuală relație

Pentru a-și vedea  fiul fericit, Juliane și-a tatuat pe picioare personajele preferate ale puștiului: Spider-Man, Iron Man și Captain America.

Din acel moment, femeia a început să-și facă tot mai multe tatuaje cu personaje din desene animate. Singurele locuri „neatinse” de cerneală sunt partea dreaptă a feței și obrazul stâng, în rest, de la vârsta de 18 ani și până acum, a reușit să-și acopere 90% din suprafața pielii cu tatuaje.

A mâncat doar fructe timp de 29 de ani. Incredibil cum arată acum femeia/ FOTO

"Mi-am acoperit întregul corp cu tatuaje, dar încă mai am un mic spațiu liber pe fesierul drept, care va fi acoperit la un moment dat. Cu suma pe care am cheltuit-o, aș fi putut cu siguranță să cumpăr o mașină frumoasă, dar tatuajele mele sunt minunate și înseamnă atât de mult pentru mine.", a declarat Juliane, potrivit THE SUN.

Juliane Förster a mărturisit că este foarte încântată de tatuajele pe care le are, mai ales că aceste i-a adus multe oportunități. Cu toate astea, femeia nu scapă de criticile răutăcioșilor.

 "Nu toată lumea trebuie să spună că tatuajele mele sunt frumoase sau să le admire. Unii oameni îmi spun că tatuajele mele sunt dezgustătoare, în timp ce alții spun că arăt foarte bine, așa că încerc să nu acord prea multă atenție la ceea ce cred oamenii.", a spus femeia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel