O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Care este motivul pentru care a recurs la acest gest și ce spune despre o eventuală relație

Data publicării:
Sophie Tenner, sursa instagram
Descriere foto: Sophie Tenner, sursa instagram

O femeie a sărbătorit 6 ani de când s-a căsătorit cu ea însăși. Aceasta a povestit de ce a recurs la asemenea gest.

Sophie Tanner, în vârstă de 45 de ani, din Marea Britanie a decis să se căsătorească cu ea însăși, așa că, în 2015, a organizat o ceremonie la care și-a invitat familia și prietenii. Evenimentul a avut loc lângă Biserica Unitariană, purtând rochia albă de mireasă. La 6 ani după acel eveniment, Sophie Tanner a acordat un interviu prin care a descris modul în care i s-a schimbat viața, potrivit Daily Mail.

Aceasta a mărturisit că a recurs la acest gest, deoarece a suferit prea mult din dragoste. De asemenea, aceasta spune că viața ei s-a îmbunătățit considerabil, pentru că a învățat să se prețuiască, iar în ultimii ani din viață i s-a îmbunătățit și relația pe care o are cu familia și prietenii.

La 5 ani după ce și-a încheiat o relație serioasă cu un bărbat care a înșelat-o cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, femeia a decis să marcheze printr-o ceremonie faptul că învață să se iubească pe ea însăși.

„Sunt o mare susținătoare a iubirii de sine, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva iubirii romantice. Cele două nu se exclud reciproc ”, a spus Sophie. „Dar cred că a avea o relație bună cu tine însuți îți avantajează relațiile romantice”, a spus Sophie.

„Am un respect imens pentru legătura profundă de dragoste pe care doi oameni o pot crea împreună, este foarte specială și merită respect. Admir cu adevărat cuplurile care fac relația să funcționeze. Așadar, da, sunt total deschisă în a avea un partener, dar nu văd asta neapărat ca fiind singura cale către o viață fericită și împlinită”, a precizat Sophie.

Întrucât nu există cerințe legale pentru o căsătorie de sine, Sophie a decis să organizeze evenimentul ca spectacol la Brighton Fringe Festival 2015, ceea ce i-a permis să organizeze ceremonia pe o scenă în aer liber pe treptele Bisericii Unitariste. Astfel, și-a cumpărat o rochie și 15 prietene i-au fost domnișoare de onoare la nunta cu ea însăși.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Tanner (@thesologamist)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Tanner (@thesologamist)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Tanner (@thesologamist)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel