A mâncat doar fructe timp de 29 de ani. Incredibil cum arată acum femeia/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O femeia a șocat pe toată lumea, după ce a dezvăluit că a mâncat fructe timp de 29 de ani. Incredibil cum arată acum, la 52 de ani.

Anne Osborne, în vârstă de 52 de ani, a decis în urmă cu 29 de ani să renunțe la carne, lactate, legume și a ajuns, într-un timp scurt, să mănânce doar fructe.

Femeia a simțit să facă o schimbare radicală în viața sa, să fie sănătoasă, să se simtă bine și să arate ca atare, astfel că a decis într-o zi să adopte o dietă bazată doar pe fructe, suc de fructe, ceaiuri și apă. Chiar dacă este vorba despre Crăciun sau vreo altă sărbătoare ce implică mese copioase, Anne își ia la pachet opt curmale și jumătate de pepene galben. Dacă alege să meargă în oraș, atunci din geantă nu îi lipsește casoleta cu pepene, ce ține loc de aperitiv, fel principal și desert.

De obicei, Anne își începe ziua cu un fruct de mango și o jumătate de pepene galben, un mic dejun ce are cel mult 200 de calorii. Apoi, la gustare servește banane, iar prânzul e alcătuit din avocado. Cina cuprinde două fructe de mango, ce nu au mai mult de 300 de calorii. Practic, femeia nu consumă mai mult de 1500-2000 de calorii pe zi și are mare grijă să se hidrateze din plin. Ca să se hidrateze, australianca nu consumă deloc alcool și preferă doar sucurile de portocale sau apa plată.

„Mă simt energică și sănătoasă cu această dietă. Ador să mănânc doar fructe și să am o astfel de dietă. Cred că toți am fost făcuți să trăim cu o dietă bazată pe fructe. Atunci când alegi să mănânci doar fructe vei simți că nu ești sătul pe deplin, așa cum te simți dacă mănânci carne, legume și alte alimente. Dar cu timpul ajungi să te obișnuiești și să înțelegi mai bine beneficiile acestui stil de viață”, a dezvăluit Anne Osborne, potrivit celor de la metro.co.uk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Osborne (@fruitisbeaut)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel