A ajuns să facă o adevărată avere, după fiecare strănut. Cum s-a întâmplat acest lucru

Data actualizării: | Data publicării:

Holly McGuire este femeia care a ajuns să câștige sume impresionante de bani doar din strănut.

Născută în orașul Essex din Marea Britanie, Holly McGuire trăiește în prezent în Spania, dar se poate lăuda cu faptul că face o adevărată avere chiar din propria locuință. Femeia este un model în vârstă de 42 de ani, care se poate lăuda cu un fizic perfect, însă a devenit cunoscută după rolul său din serialul „Footballers Wives”.

Cum a ajuns tânăra să facă o adevărată avere doar din strănut

Pandemia de coronavirus, care a afectat întreaga omenire i-a făcut pe unii să își descopere și laturi pe care nu și le cunoșteau până acum. Este și cazul frumoasei Holly McGuire, care a găsit o metodă inedită de a strânge mii de admiratori, dar și sume fabuloase de bani.

Citește și: Femeia cu cel mai mare posterior din lume: "E dintr-o altă dimensiune" / FOTO

Mai exact, britanica a început să facă fotografii și clipuri video pentru publicul masculin. Modelul  și-a dat seama că este mult mai apreciată este atunci când se filmează în timp ce strănuta. Văzând acest lucru, Holly McGuire a intrat în joc și a devenit astfel urmărită de mii de persoane din întreaga lume. Într-o singură zi de muncă,  în conturile sale intră mai bine de 500 de lire sterline. 

„Unii preferă să port măști ceva mai exotice, cu model special, în timp ce alții vor să mă vadă cu măști de protecție obișnuite, fiindcă se rup mai ușor. Am un client despre care cred că este german care mă sună des și plăcerea lui este ca eu să îi vorbesc în șoaptă și apoi să tușesc sau să strănut în timpl conversațiilor. Este totuși destul de greu să strănuți la comandă, așa că am grijă să țin mereu în preajma mea un recipient cu piper”, a mărturisit Holly McGuire, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Femeia cu cele mai mari buze din lume vrea să intre în "Cartea Recordurilor". Cum arăta înainte de operațiie estetice



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel