Femeia cu cel mai mare posterior din lume: "E dintr-o altă dimensiune" / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O femeie din Suedia este deținătoarea celui mai mare posterior din lume. Oamenii sunt șocați de felul în care arată.

O femeie din Suedia, pe nume Natasha Crown, în vârsta de 25 de ani este deținătoarea celui mai mare posterior din lume. Aceasta măsoară un posterior cu diametru de peste două sute de centimetri, o dimensiune greu de imaginat pentru mulți.

Natasha Crown a mărturisit că a întâmpinat și dificultăți în ceea ce privește posteriorul, mai ales atunci când vine vorba despre mers la cumpărături. De asemenea, femeia a spus că nu are de gând să se oprească aici și vrea să impresioneze în continuare lumea cu posteriorul imens.

Ca să-și vadă visul devenit realitate, aceasta a început să consume din ce în ce mai multe dulciuri, pizza și alte alimente bogate în carbohidrați. Așa cum chiar ea a recunoscut, mesele sale zilnice puteau ajunge lejer și la 6.000 de calorii.

„Eu cred că mai mult e mai bine. Nu o să mai fiu slabă vreodată. Posteriorul meu e dintr-o altă dimensiune. Am stricat scaune, am stricat paturi, am lovit și oameni. Mereu am fost diferită și, în Suedia, oamenii cred în general că dacă ești slab ești mai frumos. Dar eu cred că oamenii trebuie să vadă că așa ar trebui să arate o femeie adevărată”, a dezvăluit blondina, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Femeia a povestit că a avut o perioadă în care mergea la sală, însă acest lucru o epuiza prea mult, motiv pentru care a ales să apeleze la medicii esteticieni.

„După prima operație am fost extrem de fericită. Șase luni mai târziu am revenit la cabinet dorindu-mi și mai mult. Am plănuit și a doua operație și am avut grijă să mă îngraș cât mai mult, ca să folosească această grăsime la modelarea posteriorului. Îmi place să mănânc, am pus pe mine în jur de 20 de kilograme și apoi am făcut a doua operație”, a mai adăugat aceasta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official1)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel