Femeia cu cele mai mari buze din lume vrea să intre în "Cartea Recordurilor". Cum arăta înainte de operațiie estetice

Data publicării:

O tânără vrea să intre în "Cartea Recordurilor" cu cele mai mari buze din lume. De necrezut cum arăta femeia înainte de intervențiile chirurgicale.

Intervențiile estetice au devenit ceva normal în ultima perioada însă o tânără în vârstă de 22 de ani a vrut să iasă din tipar cu buzele sale injectate de mai multe ori.

Andrea Ivanova este o tânără din Bulgaria și este adepta operațiilor estetice. Pe lângă implanturile mamare extrem de mari, aceasta a pus accent la nivelul buzelor, injectându-și acid hialuronid de 20 de ori. Cu toate astea, tânăra nu are de gând să se oprească aici și intenționează să își mai pună, până va intra în "Cartea Recordurilor".

Până acum, tânăra a investit 3000 de dolari în injecțiile pe care le-a făcut. Pentru un mililitru de acid hialuronic, aceasta scoate din buzunar 150 de dolari. Una dintre intervenții și-a făcut-o live, în fața a peste 70.000 de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Transformarea Andrei Ivanova a început din anul 2018, când și-a dorit să facă o schimbare la ea. Înainte de a-și face prima intervenție, tânăra era o fată perfect normală, car enu avea nevoie de prea multe modificări. Cu toate astea, bulgăroaica a ajuns să se transforme total, iar în ciuda tuturor criticilor, ea este foarte mulțumită de felul în care arată.

Acum, Andrea așteaptă să intre în "Cartea Recordurilor" cu cele mai mari buze din lume, însă din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta mai are de așteptat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel