8 alimente toxice care pot duce la cancer sau chiar deces. La ce să fii atent când consumi floricele de porumb sau miere de albine

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

La ce trebuie să fiți atenți când consumați banalele floricele de porumb sau benefica miere de albine. Cum ne pot pune viața în pericol alimentele comune.

O viață lungă și sănătoasă înseamnă penru cei mai mulți dintre noi adoptarea unui stil de viață sănătos, care să includă o alimentație echilibrată, cu un consum adecvat de fructe, legume și proteine de calitate,  activitate fizică de cel puțin 30 de minute pe zi și un somn odihnitor.

Cheia succesului pentru a atinge acest țel este dieta sănătoasă, iar studiile au arătat că obiceiurile alimentare sănătoase, calitate și cantitate, pot reduce semnificativ riscul de moarte prematură.

Însă trebuie să fim atenți la tot ceea ce consumăm, la combinațiile alimentare pe care le facem, deoarece există situații în care deși individual alimentele respective sunt sănătoase, în combinație sau preparate necorespunzător pot să facă mai mult rău decât bine.r

”Cauzele comune sunt alergiile alimentare nediagnosticate sau nerecunoscute, sau atunci când un alergen alimentar este ingerat din greșeală sau fără să știe cineva, alimente care s-au stricat sau nu sunt gătite corespunzător sau alimente care sunt sigure doar dacă sunt consumate într-un anumit mod.

 

Dacă sunteți gravidă sau imunocompromisă, este posibil să fiți mai sensibilă la infecții, așa că există multe alimente pe care nu ar trebui să le consumați și care, în mod normal, ar fi relativ sigure”, a afirmat dr. Beth McCampbell, medic la Penn Medicine Lancaster General Health, potrivit EatThis.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel