7 arome speciale pe care să le adaugi în CAFEA. Beneficii neașteptate

Data publicării:
CAFEA. Unsplash.com/ autor Christiana Rivers
Descriere foto: CAFEA. Unsplash.com/ autor Christiana Rivers

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume. Datorită nivelurilor sale ridicate de antioxidanți și substanțe nutritive benefice, cafeaua este și sănătoasă. Pentru a fi mai delicioasă decât e, poți recurge la șapte arome speciale. Rezultatul va fi uimitor!

 
1. Scorțișoară

Scorțișoara are proprietăți antioxidante foarte puternice, este un antiinflamator natural și are efect anti-diabetic, scăzând nivelul zahărului din sânge.

Medicul Robin Berzin o adaugă în espresso alături de puțin ulei de cocos, iar terapeutul pentru femei Valerie Agyeman o combină cu lapte de migdale și puțină miere. Valerie spune că este un mix delicios, sănătos, cu care îți vei începe ziua bine.

 

2. Maca, reishi, ashwagandha

Maca, reishi, ashwagandha fac parte din categoria ingredientelor adaptogene care ajută organismul să se adapteze eficient la factori externi, precum stresul, poluarea și substanțele toxice din produse și din atmosferă.

Maca ajută la păstrarea echilibrului hormonal și susține fertilitatea și libidoul.

Reishi este faimoasă pentru proprietățile ei anti-cancer, precum și pentru rolul ei în îmbunătățirea imunității iar ashwagandha luptă împotriva oboselii cronice și a depresiei, scăzând nivelurile de cortizol.

 

3. Colagen

Carly Mentlik, terapeut și consilier medical, adaugă în cafeaua ei o pudră proteică îmbogățită cu colagen, care contribuie la aspectul tânăr al pielii, dar și la sănătatea oaselor.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel