6 lucruri care te fac să slăbești în timp ce dormi

Data publicării:
Somn, sursa pixabay/ autor Dieter Robbins
Descriere foto: Somn, sursa pixabay/ autor Dieter Robbins

Poate nu ați remarcat, dar de regulă dimineața suntem mai slabi decât eram seara, înainte de culcare. Asta pentru că în timp ce dormim organismul consumă de caloriile pe care le-am mâncat toată ziua. Iată 6 lucruri care accelerează procesul natural al corpului și te fac să slăbești și mai mult în timp ce dormi: 

Deși ideea sună fantezist, există suficiente dovezi care arată cum este posibil să slăbești în în somn. Totul e să faci anumite lucruri înainte de culcare, arată cercetătorii de la The National Sleep Foundation.

1) Dormiți pe răcoare: Potrivit unui studiu publicat în revista Diabetes, persoanele care își țin dormitoarele la o temperatură constantă de 18 grade timp de o lună, își cresc cu 42% cantitatea de grăsimi brune arse în corpul lor și crescut metabolismul cu 10%.

2) Nu beți alcool înainte de culcare: Un cocktail seara poate părea super relaxant, dar o băutură alcoolică prea aproape de culcare poate împiedica capacitatea organismului de a arde calorii așa cum trebuie. Acest lucru se datorează faptului că în loc să se concentreze pe arderea grăsimilor așa cum ar trebui, organismul este ocupat încercând să metabolizeze alcoolul. Deci, în timp ce un pahar de vin la cină este în regulă, limitați-vă doar la asta.

 

Citește continuarea pe DCMEDICAL. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel