5 moduri rapide de a slăbi și de a scăpa de balonare

Data publicării:
5 moduri de a slabi rapid si de a scăpa de balonare, sursa pixabay/ autor Alicia Harper
Descriere foto: 5 moduri de a slabi rapid si de a scăpa de balonare, sursa pixabay/ autor Alicia Harper

Balonarea este o acumulare de alimente și gaze în stomac și intestine care vă poate face să arătați mai grasă decât sunteți. Iată 5 moduri ușoare de scăpa de ea și de slăbi 2-3 kilograme:

Balonarea este o afecțiune în care stomacul și intestinele se simt umflate cu o acumulare de alimente și aer. De obicei, ea este cauzată de producția excesivă de gaze sau de tulburări ale mișcării mușchilor sistemului digestiv. De multe ori provoacă disconfort și senzația că „plesnești”. Iată câteva dintre modalitățile ușoare de a te simți instantaneu mai puțin umflat și a slăbi 2-3 kilograme odată cu asta.

Începeți ziua cum trebuie

Dacă ești balonat în mod regulat, începe ziua chiar cu o ceașcă de apă fierbinte cu lămâie și miere. Acest lucru va elimina toate toxinele din corp pentru a începe ziua cu stomacul gol. Pentru un efect suplimentar, puteți adăuga turmeric și scorțișoară la acest amestec pentru proprietățile lor anti-inflamatorii.

Beți apă

E foarte important să consumați apă pe tot parcursul zilei. Apa nu are toxine sau proprietăți de balonare și, de asemenea, nu va lăsa alimentele și gazele să se blocheze în stomac și în intestine.

Mestecați mai încet

Când mestecați mai repede, aveți tendința de a înghiți mai mult aer, care rămâne în stomac. Deci, la prânz mâncați încet și uitați de guma de mestecat (care și ea contribuie la balonare din același motiv: înghițiți aer când o mestecați) 

Citește mai multe pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel