3 zile delicioase pentru prietenii necuvântători între 19 și 21 Mai, la Romaero Băneasa

Data publicării:

Târgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, începe pe 19 Mai, la Romaero Băneasa. În cele 3 zile, vizitatorii vor fi întâmpinați cu oferte speciale de către cele mai importante companii de pe piața bunurilor și serviciilor dedicate animalelor de companie și se vor distra alături de prietenii lor patrupezi în cadrul concursurilor și evenimentelor desfășurate în premieră în acest an.

PetExpo, singurul eveniment de pet lifestyle din România, aduce un mix ideal de experiențe și activități atât pentru proprietarii de animale de companie, cât și pentru profesioniștii din domeniu. Vor fi prezenți cei mai importanți producători, importatori și distribuitori de hrană, produse de grooming, dresaj, accesorii, jucării, care își vor prezenta ofertele speciale pe durata evenimentului, într-un spațiu de 3000 mp. O secțiune importantă este dedicată companiilor care oferă servicii: cabinete veterinare, saloane de grooming, școli de dresaj și pensiuni pentru animale de companie.

În fiecare zi a târgului, animalele de companie vor avea spații de joacă dedicate și vor putea participa alături de stăpâni la maratonul de evenimente care se va desfășura în Arena PetExpo.

Evenimentele, jocurile și concursurile, sunt create special atât pentru proprietarii de câini care vor să testeze agilitatea acestora, cât și pentru cei care vor să asiste la momente unice de dresaj sau la o prezentare deosebită de rase românești și internaționale. Dar cel mai mult, pentru bucuria cu care animăluțele vor socializa, se vor distra și își vor arăta abilitățile extraordinare. Iar la final, vor fi și premiați.

Mai mult, vizitatorii vor avea ocazia să afle detalii despre rasele care îi interesează, să înțeleagă cum să aleagă un cățel potrivit pentru ei, vor primi informații utile despre locurile de unde pot cumpăra sau adopta în siguranță. Toate acestea în cadrul sesiunilor de Întrebări și Răspunsuri oferite de specialiști în educație canină. Programul complet al evenimentelor din Arena PetExpo poate fi găsit pe site-ul târgului, www.petexpo.ro.

Această ediție a târgului readuce zonele de joacă, care vor duce divertismentul stăpânilor și al prietenilor blănoși la un alt nivel.

Zonele de distracție pentru animăluțe sunt: Ninja Challenge, Beauty Salon, Stairway of Champions, Professional Photo Studio și Balloon Popping. Accesul în zonele de joacă este inclus pentru vizitatorii PetExpo.

Prețul biletului pentru târg este de 15 RON, iar copiii până în 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină Veterinară au accesul gratuit. Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus al biletului, de 10 RON. Programul târgului este vineri între 12:00 și 20:00, sâmbătă de la 10:00 la 20:00, iar duminică, între 10:00 și 18:00. Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet.ro, dar și fizic la eveniment.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Neconformiste


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel