3 secrete majore pentru o viață lungă, dezvăluite de actrița Betty White

Data publicării:
Betty White, foto Instagram
Descriere foto: Betty White, foto Instagram

Actrița Betty White, care are acum 99 de ani, a dezvăluit care este secretul ei pentru o viață atât de lungă.

Secretele vedetei pentru o viață lungă sunt mult mai distractive decât v-ați aștepta.

Betty White a avut o carieră – și o viață – care este de invidiat prin orice măsură de succes. Jucând roluri principale în programe îndrăgite precum The Mary Tyler Moore Show, Golden Girls și Hot in Cleveland, vedeta care va împlini 100 de ani în17 ianuarie, este și acum la fel de inteligentă, fermecătoare și la fel de solicitată ca întotdeauna.

Iată ce spune ea că a ajutat-o să aibă o viață lungă și sănătoasă, potrivit DC Medical. 

Pozitivitate

Într-un interviu pentru Parade, White a recunoscut că faptul că a avut o perspectivă roz asupra vieții i-a ajutat – atât de mult încât s-a întrebat dacă ar fi putut avea o legătură cu longevitatea ei.

„Bucurați-vă de viață”, a spus ea publicației. „Accentuează pozitivul, nu negativul. Sună atât de banal, dar mulți oameni vor alege ceva de care să se plângă, în loc să spună: „Hei, a fost grozav!” Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă te uiți.”

Vodcă

Nu e obligatoriu să trăiești o viață fără vicii – de fapt, ea a dezvăluit pentru Parade că vodca este unul dintre ingredientele esențiale pentru o viață bună, în mintea ei.

Într-un interviu cu David Letterman, White a recunoscut că timpul ei liber este în mare parte petrecut jucându-se cu animalele, adăugând: „Vodka este un fel de hobby”.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel