24 de motive pentru care simți mereu oboseală. Bolile pe care le ascunde oboseala și pe care le poți avea

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care sunt cele 24 de motive pentru care simți oboseală în mod constant.

Din ce în ce mai mulți oameni de plâng să se trezesc obosiți și fără energie dimineața, iar această senzația de neliniște ar putea fi cauzată de mai multe motive și există mai multe cauze ale oboselii decât crezi.

Ei bine, s-ar putea să fie ceva în neregulă cu metabolismul tău. S-ar putea să trebuiască să faceți o schimbare în stilul de viață pentru a vă ajuta organismul să se sincronizeze din nou pentru a avea energia de care aveți nevoie pentru a trece peste zi.

Câteva probleme pot necesita o simplă schimbare a stilului de viață, în timp ce pentru altele poate fi nevoie să căutați soluții mai serioase pentru a vă ajuta cu sănătatea mentală.

Iată cele 25 de cauze pentru care te simți constant obosit

1. Traume din copilărie

Evenimentele care au loc în copilărie îți pot modela viața de adult, inclusiv evenimentele traumatice. Chiar și astăzi, acestea îți pot afecta sănătatea și te pot predispune la dezvoltarea sindromului de oboseală cronică.

Sindromul oboselii cronice este o tulburare complicată caracterizată prin oboseală extremă care durează mai mult de șase luni. Oboseala tinde să se agraveze cu activitate fizică sau mentală, dar somnul nu se îmbunătățește. Alte simptome pot include dificultăți de memorie și concentrare și amețeli care se agravează atunci când vă așezați sau vă ridicați din poziția culcat.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel