22.02.2022 - Ziua OGLINZILOR și palindrom. Lidia Fecioru, recomandări pentru împlinirea dorințelor: „Aprindem o lumânare şi facem o rugăciune”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

22 februarie din anul 2022 este considerată Ziua Oglinzilor și este zi PALINDROM. Indiferent dacă este citită de la stânga la dreapta sau invers, are aceeași semnificație: 22.02.2022

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, la Antena 3, ce putem face în această zi pentru a ne împlini dorințele. 

"Doamne ajută ca aceste cifre să aducă un echilibru în univers şi pe planeta noastră, pentru că multe s-au întâmplat, iar asta ar fi un lucru benefic. De ce? Pentru că sunt conflicte care trebuie să se aşeze, să se rezolve într-un fel şi universul nu face nimic întâmplător.

Data de azi semnifică mai mult, pentru că, dacă adunăm cifrele, ele fac alte cifre la rândul lor, cifre pare. Tot ce înseamnă an par întotdeauna va fi linişte, va veni un echilibru şi va fi pace pe pământ.

Spunem toţi ca speranţa moare ultima, dar eu cred că lumea începe să vadă altfel lucrurile şi noi am început de anul trecut să fim într-o spiritualitate avansată", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.

Zi în care trimitem gânduri pozitive

"Noi întotdeauna am putea să ne ajutăm. Dacă aprindem o lumânare şi facem o rugăciune şi pentru noi, şi pentru univers, va prinde foarte bine.
Apoi, să le trimitem gânduri pozitive celor din jur care de multe ori hotărăsc soarta şi destinul nostru", a recomandat aceasta.

Mai mult, bioenergoterapeutul spune că cifra doi, care se tot repetă. înseamnă, de fapt, cifra 4. 


"Iar 4 număr de destin înseamnă luptător, eroic, echilbrat, rezolvări de situaţii. Şi astăzi poate fi o zi de naştere pentru universul acesta care e atât de zbuciumat", a adăugat Lidia Fecioru.

Citește și: Ziua de 22 februarie 2022, potențial URIAȘ pentru îndeplinirea dorințelor. NUMEROLOG: Forța creatoare a lui 2 este de nestăvilit

 

22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi? Ce înseamnă un PALINDROM

Pasionaţii de numerologie şi cei care caută semnificaţie în secvenţe numerice sunt pe cale să aibă un "festin" pe data de 22 februarie, respectiv data de 22.02.2022. Dar ce se întâmplă de fapt în această zi? Există vreun portal magic sau este o amăgire? 

În timp ce unii tratează aceste secvenţe numerice ca fiind ceva spiritual, alţii văd aceste date ca pe orice zi normală şi ambele categorii au dreptate. De ce? Pentru că fiecare zi are semnificaţia pe care noi i-o dăm. Dacă pentru tine 22.02.2022 este o zi de rugăciune, o zi de lucru sau o zi în care pur şi simplu îţi găteşti mâncarea ta preferată şi te uiţi la un film, află că toate sunt alegeri perfecte.

Ce este un palindrom?


Un palindrom este un cuvânt, un număr, o frază sau o altă secvență de caractere care se citește la fel înapoi ca înainte, cum ar fi "civic" sau "kayak". Există, de asemenea, palindrom numeric, inclusiv în ore sau date calendaristice care folosesc cifre scurte 11/11/11 11:11 și cifre lungi 02/02/2022  22:22, potrivit Wikipedia. Palindromurile foarte lungi (aproape cât o propoziţie) ignoră scrierea cu majuscule, punctuația și limitele cuvintelor, potrivit Astrosens.

 

Citește mai multe aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel