22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi? Ce înseamnă un PALINDROM

Data publicării:
22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi Ce înseamnă un PALINDROM (sursa foto Behnam Norouzi Unsplash)
Descriere foto: 22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi Ce înseamnă un PALINDROM (sursa foto Behnam Norouzi Unsplash)

Pasionaţii de numerologie şi cei care caută semnificaţie în secvenţe numerice sunt pe cale să aibă un "festin" pe data de 22 februarie, respectiv data de 22.02.2022. Dar ce se întâmplă de fapt în această zi? Există vreun portal magic sau este o amăgire? Află părerile mai multor specialişti despre acest subiect.

În timp ce unii tratează aceste secvenţe numerice ca fiind ceva spiritual, alţii văd aceste date ca pe orice zi normală şi ambele categorii au dreptate. De ce? Pentru că fiecare zi are semnificaţia pe care noi i-o dăm. Dacă pentru tine 22.02.2022 este o zi de rugăciune, o zi de lucru sau o zi în care pur şi simplu îţi găteşti mâncarea ta preferată şi te uiţi la un film, află că toate sunt alegeri perfecte.

Înainte de a trece la subiect, haideţi să aflăm ce este un palindrom:

Ce este un palindrom?


Un palindrom este un cuvânt, un număr, o frază sau o altă secvență de caractere care se citește la fel înapoi ca înainte, cum ar fi "civic" sau "kayak". Există, de asemenea, palindrom numeric, inclusiv în ore sau date calendaristice care folosesc cifre scurte 11/11/11 11:11 și cifre lungi 02/02/2022  22:22, potrivit Wikipedia. Palindromurile foarte lungi (aproape cât o propoziţie) ignoră scrierea cu majuscule, punctuația și limitele cuvintelor.

Semnificaţia şi vibraţia cifrei "2" în numerologie


Cifra 2 vibrează dualitatea, echilibrul și adaptabilitatea, credința și încrederea, cooperarea și diplomația. Numărul reprezintă, de asemenea, dragostea, familia și parteneriatele. Mai mult, este parte din cifrele feminine, alături de 4, 6 și 8. 

Cifra "2" şi vibraţia pentru anul 2022


Cifra 2: emoțiile, sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele, astfel că, fiți conștienți de ce anume “consumați”. În acest sens putem descoperi și un mecanism ce acționează în contextul lui 2 și 6. Modul în care de regulă funcționăm este ca, în momentul în care ne întâlnim cu un stimul, să RE-acționăm la el. Adică acționăm din nou. Din nou cum? În baza unui tipar (emoțional, mental, comportamental) care s-a repetat de atât de multe ori încât a devenit regulă, iar acum, de fiecare dată când stimulul “x” (în orice formă ar veni el) apare, noi alegem instinctual, inconștient, același tip de abordare. Acest tipar, acest cadru poate fi schimbat tot cu ajutorul lui 4, adică printr-o nouă regulă, un nou obicei, potrivit numerologului Alexandru T. Zărnoianu. 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel