Ziua de 22 februarie 2022, potențial URIAȘ pentru îndeplinirea dorințelor. NUMEROLOG: Forța creatoare a lui 2 este de nestăvilit

Data actualizării: | Data publicării:
22 februarie 2022. Foto Unsplash, autor Waldemar Brandt
Descriere foto: 22 februarie 2022. Foto Unsplash, autor Waldemar Brandt

Cristina Zaharia, psiholog și numerolog, explică semnificația zilei de 22.02.2022 și potențialul de a-ți îndeplini dorințele cu ajutorul cifrelor. 

Ziua de 22.02.2022 este o dată palindrom, adică o dată care, citită și de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, este la fel. Dincolo de spectaculozitatea matematică a acestei date, numerologic vorbind, această zi are o semnificație aparte.
22.22.22 este o perioadă de energii extreme!!!


Combinația unică 22.22.22  (02/22/2022) deschide, un portal energetic de proporții enorme, greu de asimilat.
Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluționarul număr maestru 22 se repeta de câteva ori în această secvență.


Anul 2022 conține energiile numerelor 2, 4, 5, 20, 22 și…..222. Fiecare cifră are propria însemnătate și semnificație, dar și conexiunea dintre acestea te ajută să înțelegi ce urmează.


Numărul 2 reprezintă energia pur feminină... sensibilă. În fața ei simțim că ne putem descurca mai ușor cu intuiția, empatia, că acordăm mai multă atenție relaționării cu ceilalți.
Numărul 2 este despre a înțelege dualitatea și despre cum să cooperezi cu diferențele dintre oameni.
Numărul 4 reprezintă baza, structura și chiar rigiditatea care îți conferă disciplină.
Numărul 4 este despre pragmatism și munca în scopul obținerii unor rezultate palpabile.
Numărul 6 reprezintă comunicarea, modul în care relaționezi cu prietenii, familia și cei dragi. Nu este vorba doar de comunicarea la nivel verbal, ci și la nivel nonverbal. Numărul 6 reprezintă responsabilitatea pe care o avem față de cei din jurul nostru.
Numărul 20 combină energia numărului 2 cu energia numărului 0. Împreună reprezintă sacrificiul pe care îl facem pentru ceilalți, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat. 


Numărul 22, ca și numărul 11, este considerat număr  "maestru ".


El reprezintă idealismul și spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis.
Numărul 222 are o putere aparte. El reprezintă materializarea visurilor.


Ce îți dorești ?
Ce vrei să realizezi ?
A venit vremea să ieși din zona de confort și să faci ceea ce trebuie.


Numărul de cod 22222 reprezintă unica zi a manifestării


Ziua de 22 februarie 2022 amplifică energia numărului 2, activând codul 22222. Deși nu îl poți ignora pe zero (care reprezintă potențialul infinit), forța creatoare a lui 2 este de nestăvilit. În această zi foarte puternică din punct de vedere numerologic, poți declanșa prin ritualuri specifice, forța manifestării. Focusează-te pe visurile și dorințele tale, pentru a le putea stimula să devină realitate. În această zi, orice miracol este posibil!

Sugestii 


- Notează-ți pe un caiet ce dorințe vrei să devină realitate,
- Oferă-ți timp să îi asculți pe cei dragi. Poate așteaptă de mult timp să îți eliberezi puțin programul ca să discute cu tine,
 - Fă un efort și gândește cu bunătate despre cei care ți-au greșit. Nu uita că poate din punctul lor de vedere...tu le-ai greșit lor,
- Debarasează-te de frici, griji și problemele care te țin pe loc și nu te lasă să creezi,
- Conștientizează că nu suntem singuri în Univers și totul are un sens chiar și atunci când totul pare să fie în detrimentul nostru,
- Conectează-te cu Divinitatea. Există ghizi spirituali care așteaptă să le ceri ajutorul,
- Renunță la relațiile toxice care îți creează disconfort. Există atât de mulți oameni care ar fi onorați să te cunoască mai bine.
- Indiferent ce se întâmplă...nu te enerva, nu arunca cu vorbe grele.. 


22/02/2022 – Simbolul transmutării


Deși apar multe cifre de 2 în această dată, reducând însumarea lor la o singură cifră (2+2+2+2+2+2=12; 1+2=3) ajungem totuși la cifra 3.
Iar 3 este o cifră simbol care direcționează către interiorul tău.


Cum marcăm această dată ? 


Fii alături de oamenii lângă care te simți în largul tău așa cum ești tu cu adevărat.
Răzi cât mai mult. Distrează-te..
22/02/2022 este o zi perfectă pentru rezolvări care s-au lăsat așteptate, pentru idei și planuri de viitor.
Să nu uităm că numărul 2 este simbolul perechii. Numărul 2 simbolizează echilibrul, dualitatea și armonia. Energia lui este despre parteneriat și cooperare.
Vă recomand ca în data de 22/02/2022, la ora 02:22 (sau opțional la ora 22:22) să faceți o meditație de materializare a dorințelor pe care le aveți.
Minutul de aur 22:22 este minutul de deschidere al vectorului universal și acest moment unic fuzionează cel mai profund cu Legea Atracției Universale.
Este minutul dorințelor....
Toți putem atrage mari schimbări benefice în viața noastră. Majoritatea dintre noi putem beneficia și de anularea datoriilor karmice.
Vă recomand ca în momentul minutului magic să aprindeți o lumânare la icoana Maicii Domnului și să vă rugați cu credință”, a transmis psihologul Cristina Zaharia pe pagina ei de Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel